Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 27 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar kuzenimle oynamak istiyorum MTA hiç bilmiyorum. Yeni yükledim ama nasıl iki kişilik oynayacağız?
Arkadaşlar kuzenimle oynamak istiyorum MTA hiç bilmiyorum. Yeni yükledim ama nasıl iki kişilik oynayacağız?
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #2 Bir tane freeroam sunucu bulun, IP'sini arkadaşınıza atın, aynı servera girmiş olursunuz. Birbirinizi mapte bulursunuz.
Bir tane freeroam sunucu bulun, IP'sini arkadaşınıza atın, aynı servera girmiş olursunuz. Birbirinizi mapte bulursunuz.
Avengerr Centipat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 527 Çözümler 1 Yer Samsun 27 Nisan 2022 #3 victoryyy dedi: Bir tane freeroam sunucu bulun, IP'sini arkadaşınıza atın, aynı servera girmiş olursunuz. Birbirinizi haritada bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam oldu.
victoryyy dedi: Bir tane freeroam sunucu bulun, IP'sini arkadaşınıza atın, aynı servera girmiş olursunuz. Birbirinizi haritada bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam oldu.