U Umut Günay Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, uzaksan yola baktığımızda hafiften siyah oluyor. Bu önceden yoktu, bir enb kurup sildim oldu. San Andreas'ı sıfırladım yine aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Arkadaşlar, uzaksan yola baktığımızda hafiften siyah oluyor. Bu önceden yoktu, bir enb kurup sildim oldu. San Andreas'ı sıfırladım yine aynı.
KS KS U Umut Günay Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #11 CathedralDogs dedi: Enb malesef ki oyunu bozuyor. Sana tavsiyem, bir yol modu kurup oyununu oynayabilirsin. Çok güzel yol modları vardı eskiden, hala vardır. Sorun düzelir sanırsam öyle. Genişletmek için tıkla... Hnm peki teşekkürler Artı 0 Eksi
CathedralDogs dedi: Enb malesef ki oyunu bozuyor. Sana tavsiyem, bir yol modu kurup oyununu oynayabilirsin. Çok güzel yol modları vardı eskiden, hala vardır. Sorun düzelir sanırsam öyle. Genişletmek için tıkla... Hnm peki teşekkürler