Çözüldü MTA'da ölünce karakter değişiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ququleta

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2)
Kendi sunucum için bir sorum var. MTA Sunucumda'da ölünce karakter değişiyor ve bunun olmamasını istiyorum. Nasıl engelleyebilirim?

Çözüm
Seneler önce sunucum vardı. Bir Config dosyasında değişiklik yapılıyordu.

Hocam işte onu bulmaya çalışıyorum. Bir bulsam sorunu kökten çözeceğim .

Sorunun kaynağını buldum. [gameplay]\[play]\play.zip direkt olarak silip başka bir. Ölüp doğma scripti yükledim. Sorun çözüldü. Hazır freeroam Script'iniz varsa. Direkt siledebilirsiniz.
Seneler önce sunucum vardı. Bir Config dosyasında değişiklik yapılıyordu.

Hocam işte onu bulmaya çalışıyorum. Bir bulsam sorunu kökten çözeceğim .

Sorunun kaynağını buldum. [gameplay]\[play]\play.zip direkt olarak silip başka bir. Ölüp doğma scripti yükledim. Sorun çözüldü. Hazır freeroam Script'iniz varsa. Direkt siledebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet dediğinizde mantıklı hazır script kullanabilirsiniz. Fakat yanlış hatırlamıyorsam bir config dosyasında ayar yaptığımızda script değiştirmeden de olabiliyordu. Sunucun local olarak mı VDS mi? Bende bir görmek isterim.

Henüz local hocam. Eğer bir sıkıntı olmazsa pazar günü açılış yapacağım.

Henüz local hocam. Eğer bir sıkıntı olmazsa pazar günü açılış yapacağım.
Gelmek isterim, moderatör falanda olabilirim benimde vardı hocam. Ama seneler önce olduğu için unutmuşum. Script vs eskiden yazıp düzenlerdim. Olması gereken şeyler F1 panelini düzenleyebilirsin ve araba yaratma menüsünü kendin yaratıp yüklediğin araba scriptlerini orada gösterebilirsin.

Yüklediğiniz script neydi?

Bro hepsini ayarlayabildim. İstediğim tüm sistemleri getirdim.

Yüklediğiniz script neydi?

freeroam f1 oyuncu paneli

Hocam alakasız ama MTA sunucuları için iyi oyuncu geliyor mu? Doluluk oranları nasıl?

Hocam ne yaptığına ve ne kadar iyi yaptığına bağlı. Roleplay'ler çok fazla oyuncu alıyor. Fakat her şeyi eksizsiz, çok optimize, kısacası sorunsuz yapman gerekiyor. Çünkü oynayan kitlenin çoğunun bilgisayarları orta düzey oluyor. Attığınız arabanın MB'ına kadar dikkat etmeniz gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…