MTB/Trekking/Yol Bisikletlerinden Hangisi Alınmalı?

157134

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba,
Geçenlerde açtığım bisiklet önerisi konusunda ve biraz kendi araştırmalarımla en son 3 model arasında kaldım. Biraz da sizin deneyimlerinizi alarak son kararımı vermek istiyorum.

Önceki konuda genel olarak MTB bisiklet önerileri oldu. Bunun sebebi biraz da benim isteklerim sonucu bu kadar çok önerildi. Son karar olarak Trekking/Yol bisikleti almaya karar verdim. Sizce bu 3 model arasından hangisi daha iyi? Detaylı bilgi olursa da seve seve okurum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Önceki konu:
Arkadaşlar 1. seçeneği yanlış yazmışım, Carraro Sportive 220 28" V-fren olacak o.

Son düzenleme:
Ben Legarda 2021 MDM V modelini nereye baktıysam bulamadım. Facebook'tan sorduğumda böyle
dediler;

Ek Açıklama 2020-07-27 012721.png

Diğer konunuza baktım. Kron kalın tekerlekli olduğu için onu listeden çıkarmanızı öneririm. Şehir içinde kalın tekerler dezavantajdır.
Diğer iki bisiklete sadece görsel olarak baktım çünkü ekipmanları marka model olarak ne kadar iyiler bilmiyorum.
Yoldaki ufak tefek taşları, hafif bozuk yolları beyninizin derinliklerine kadar hissetmemeniz için Carraro önerebilirim. Amacınız hız olsaydı Mosso önerirdim ya da bir yol bisikleti. Carraro'da bulunan ön amortisör pedela verdiğiniz gücün bir kısmını sönümleyecektir ama kullanım amacınıza baktığımda biraz daha keyif amaçlı aldığınızı düşünüyorum. Bu yüzden tercihimi Carraro'dan yana kullanıyorum.

@BilgisayarKurdu 'da belki bir yorumda bulunmak ister.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı