Merhaba,
Geçenlerde açtığım bisiklet önerisi konusunda ve biraz kendi araştırmalarımla en son 3 model arasında kaldım. Biraz da sizin deneyimlerinizi alarak son kararımı vermek istiyorum.
Önceki konuda genel olarak MTB bisiklet önerileri oldu. Bunun sebebi biraz da benim isteklerim sonucu bu kadar çok önerildi. Son karar olarak Trekking/Yol bisikleti almaya karar verdim. Sizce bu 3 model arasından hangisi daha iyi? Detaylı bilgi olursa da seve seve okurum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Önceki konu:
www.technopat.net
Arkadaşlar 1. seçeneği yanlış yazmışım, Carraro Sportive 220 28" V-fren olacak o.
Geçenlerde açtığım bisiklet önerisi konusunda ve biraz kendi araştırmalarımla en son 3 model arasında kaldım. Biraz da sizin deneyimlerinizi alarak son kararımı vermek istiyorum.
Önceki konuda genel olarak MTB bisiklet önerileri oldu. Bunun sebebi biraz da benim isteklerim sonucu bu kadar çok önerildi. Son karar olarak Trekking/Yol bisikleti almaya karar verdim. Sizce bu 3 model arasından hangisi daha iyi? Detaylı bilgi olursa da seve seve okurum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Önceki konu:
1500 TL şehir bisikleti önerisi
Merhaba, Emektar bisikletim artık bana küçük geldiği için yeni bir bisiklet arayışına koyuldum. Bisikletin teknik kısmından pek anlamadığım için sizlere danışmaya karar verdim. Genel olarak kaldırımdaki bisiklet yolu ve asfaltta süreceğim. Boyum 1.81 m ve 72 kiloyum. Boyuma ve kiloma uygun bir...
Son düzenleme: