MTU ile AKK'yi aşabiliyor muyuz ?

Modem arayüzünde istediğiniz ayarı yapmakta serbestsiniz ve bu durum tamamen yasldır. Servis sağlayıcının bu duram engel olması veya olamaması onun problemidir. Mtu ya gelince ben şu ana kadar iki modem kullandım markaları tp link (eski) ve şu an kullandıgım zyxel dir. İkisindede sağlıklı sonuç veren mtu değerini bulmuş durumdayım. Mtu birazda şans işidir birnde işe yararken diğerinde yaramaybiliryor. Modeminizin firmwarenden tutun bağlandığınız porta kadar değişiklik gösteriyor.

Resimler de işine yarar bilgi vardır umarım.
Usta ikinci resimdeki mtu yazan yere 292, 392, 592, 212, 522 gibi değerleri girer misin. Değerleri girdikten sonra nette dolaşman mümkün olmayabilir bu durum modemden modeme değişiyor. 1492 değerini unutma neti normale döndürmek için bu değeri yani bu varsayılan değeri yerine yazman gerekli. Mtu işi genelde torrentte işe yarıyor.

Hemen örnek bir torrent indirip denedim. 392 ve 592 olmadı. 212'yi denedim ve 700 - 800 Kb/s'ye de indiriyor. Akk hala dolmadı. Dolunca bi sıkıntı yaratmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…