MTU ile AKK'yi aşabiliyor muyuz ?

Hemen örnek bir torrent indirip denedim. 392 ve 592 olmadı. 212'yi denedim ve 700 - 800 Kb/s'ye de indiriyor. :) Akk hala dolmadı. Dolunca bi sıkıntı yaratmaz herhalde. :)
Akk dolmadan denemenin bi faydası yok. Dolunca denersin ve sonuçlarını yazarsan sevinirim. Bu arada hızın hemen yükselmeyebilir torrentte sabır önemli. :)

Tp-Link TD-W8968 yapıyorum bir kaç değer ama 500 çıkıyor ve 0 'a kadar düşüyor. Tam değer ne olmalı ?
Usta bende tplink modem varken 212 değerini kullanıyordum ve gayet iyi sonuç alıyordum. Eğer modeminiz 212 değerini girmye izin vermiyorsa 521, 522,535 gibi değerleri deneyebilirsiniz.

Huawei HG655d Benim modemim bu arkadaşlar bu neyse benimkindede varmi oluyormu ?

" PPPoE's MTU "521" is out of range [576-1492]. " olarak düzeltiyor :(
O zaman usta 576 dan başlayıp 650 yi geçemeyecek şekilde değerler ver ve torrentte bu değerleri dene eminim ki ideal değeri bulacaksın. indirdiğin torrentin sağlam, hızlı olmasına dikkat et ve hemen hızın artmasını bekleme, 20 dk da sürebilir bu artış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı