Ürünün üretimi muhtemelen durmuştur onun için muadil ürün öneriyior. Muadil ürünün modelini sorun hocam. Ona göre karar verin.Aynı marka olmasımı gerekiyor?
Kulaklığımın 2. garantiye gidişi ve 2. değişimi olacak. Ona göre muadil değişim isteyeceğim.
Aynı marka olmasımı gerekiyor?Benzeri ile değişim demek oluyor.
Ürünün üretimi muhtemelen durmuştur onun için muadil ürün öneriyior. Muadil ürünün modelini sorun hocam. Ona göre karar verin.Aynı marka olmasımı gerekiyor?
Kulaklığımın 2. garantiye gidişi ve 2. değişimi olacak. Ona göre muadil değişim isteyeceğim.
Anladım, çok teşekkür ederim. İyi forumlar hocam.Ürünün üretimi muhtemelen durmuştur onun için muadil ürün öneriyior. Muadil ürünün modelini sorun hocam. Ona göre karar verin.
Sizede iyi forumlar hocam.Anladım, çok teşekkür ederim. İyi forumlar hocam.
Yanlış bilmiyorsam sana o ürünün tedariğini sağlayamadığı zaman muadil ürün gönderiyor. Müşteri hizmetlerine bir sorun hocam "çok fazla bozulan ürün için muadil ürün talep edilebilir mi?" diye. Çünkü o konu hakkında bir fikrim yok.@Famronty hocam muadil değişim sadece ürün ellerinde olmadıklarında veya üretimi durduğundamı gerçekleşiyor? Ve mesela ürün 3 defa garantiye gitti 3'ünde de değişim olmasına rağmen aynı arızayı verdi muadil değişim talep edebiliyor muyum? Farklı marka ile muadil değişim yapılabiliyor mu?
Yanlış bilmiyorsam sana o ürünün tedariğini sağlayamadığı zaman muadil ürün gönderiyor. Müşteri hizmetlerine bir sorun hocam "çok fazla bozulan ürün için muadil ürün talep edilebilir mi?" diye. Çünkü o konu hakkında bir fikrim yok.
Farklı markadan kastınız mesela ASUS'un cihazını MSI ile değişim yapmaksa onu ancak Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi firmalar yapar diye biliyorum. Zaten bozulan ürünün yenisini tedarik edemezse ya başka markanın ürününü verirler ya da para iadesi yaparlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.