Muay Thai ile kilo verilip fit vücut elde edilir mi?

495591

Decapat
1.92 boyunda 109 kilo 17 yaşında bir insanım aslında normal spor salonuna girip fitness başlayacaktım ama dövüş sanatı daha mantıklı geldi, doktor tavsiyesiyle yaklaşık olarak vermem gereken bir 20 kilo var Muay Thai yapanların vücutlarına baktığımda iyi vücutlar var bu vücudu sadece Muay Thai ile yapmak mümkün müdür?

resim_2021-12-19_151450.png

Bu adamlar profesyonel. Ellerinde her türlü imkanları var. Gerekli programlarla çalışıp hepsini bir arada götürüyorlar. Kaldı ki sadece dövüşerek güç kazanamazsın, ağırlık kaldırman da gerekiyor. Fitleşme sorunuza gelince illa ki fitleşirsiniz, belki bunlar gibi de görünebilirsiniz ama mutlaka karın çalışmanız ve yemenize çok dikkat etmeniz gerekir. Ama bana kalırsa fitness daha eğlenceli. Bir de boyun çok uzun dövüş sporu için bence fitness senin için daha ideal olur. Sadece fikirdir benimki.

Bu adamlar profesyonel. Ellerinde her türlü imkanları var. Gerekli programlarla çalışıp hepsini bir arada götürüyorlar. Kaldı ki sadece dövüşerek güç kazanamazsın, ağırlık kaldırman da gerekiyor. Fitleşme sorunuza gelince illaki fitleşirsiniz, belki bunlar gibi de görünebilirsiniz ama mutlaka karın çalışmanız ve yemenize çok dikkat etmeniz gerekir. Ama bana kalırsa fitness daha eğlenceli. Bir de boyun çok uzun dövüş sporu için bence fitness senin için daha ideal olur. Sadece fikirdir benimki.

Şu anda vücudum berbat gözüküyor aslında kaslı gözükmeyi bırakın NORMAL INSAN gibi gözükse bile yeter onu sağlayacaksa onun içinde yaparım boy için bir şey diyemem, fitness 1 yıl kadar yapmıştım ama canım sıkılıyordu ya arkadaşsız burada en azından dayak yemekten sıkılmaya vaktim olmaz bu arada normal insan vücudu derken kastettiğim şey şuydu.

Dosya Ekleri

• resim_2021-12-19_194935.png
    resim_2021-12-19_194935.png
    45,3 KB · Görüntüleme: 79

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı