Bütçe sorunu yoksa bir mühendislik öğrencisi için bence en ideal cihaz. Ben de kullandım ve bazen hâlâ kullanıyorum.Casio FX-991ex kullanıyorum, öneririm.
Hocalar Felan derse veya sınava sokabilir mıSelamlar, Casio FX 991 Ex hesap makinesini direkt almanı öneririm, hatta başka hesap makinesi bakmanı da önermem. Çünkü diğer hesap makinelerinde kullanılan fonksiyonlar sana kesinlikle yeterli gelmeyecektir, bir makine mühendisi olarak aynı durumu yaşadım çünkü. FX 82ES 'i almıştım fakat elektrik ve kinematik tarzı derslerde ( ki sen de alacaksın bu dersleri ) kullanman gereken ekstra fonksiyonlar işin içine girince ( hatta lineer cebir için matris hesaplamalarında bile) aldığın basit ve ucuz hesap makinelerinin işe yaramadığını görüyorsun ve sınavda da ihtiyacın olacağı için almak zorunda kalıyorsun.
Direkt Casio FX 991 Ex derim.
Casio FX 991 ex, senin için daha iyi olacaktır. Bende kullanıyordum işime yarardı her anlamda.İyi günler Mekatronik mühendisliğine başladım. İlk derste hesap makinesi alın denildi. Sizce ne almalıyım bir öneriniz var mıdır?
Hocalar Felan derse sokmaya izin verir mi?Casio FX 991 ex, senin için daha iyi olacaktır. Bende kullanıyordum işime yarardı her anlamda.
Niye izin vermesinki, hocalar istemiş sonuçta. Derse sokarsında sınavı bilemem, sokarsın istersen. Tam ne diyorsun bir daha açıklasana anlamadım seni ben.Hocalar Felan derse sokmaya izin verir mi?
Dostum şöyle ki, hocaların zaten sokmanıza izin verdiği sınavlarda veya derslerde size hesap makinenizi yanınıza getirebilirsiniz diyeceğini görürsün. Yani bunu sınav öncesi illa belirtir. Sınava getirmeye genel olarak izin verilmeyen hesap makineleri fonksiyonlu olanlardan ziyade programlanabilir hesap makineleridir. Bunlarla birlikte yazacağın basit kodların sınavda kopya çektirme ihtimali olduğu için izin verilmez genellikle.Hocalar Felan derse veya sınava sokabilir mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.