Mühendislik için hesap makinesi önerisi

Monocled

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler Mekatronik mühendisliğine başladım. İlk derste hesap makinesi alın denildi. Sizce ne almalıyım bir öneriniz var mıdır?

Selamlar, Casio FX 991 Ex hesap makinesini direkt almanı öneririm, hatta başka hesap makinesi bakmanı da önermem. Çünkü diğer hesap makinelerinde kullanılan fonksiyonlar sana kesinlikle yeterli gelmeyecektir, bir makine mühendisi olarak aynı durumu yaşadım çünkü. FX 82ES 'i almıştım fakat elektrik ve kinematik tarzı derslerde ( ki sen de alacaksın bu dersleri ) kullanman gereken ekstra fonksiyonlar işin içine girince ( hatta lineer cebir için matris hesaplamalarında bile) aldığın basit ve ucuz hesap makinelerinin işe yaramadığını görüyorsun ve sınavda da ihtiyacın olacağı için almak zorunda kalıyorsun.

Direkt Casio FX 991 Ex derim.

Selamlar, Casio FX 991 Ex hesap makinesini direkt almanı öneririm, hatta başka hesap makinesi bakmanı da önermem. Çünkü diğer hesap makinelerinde kullanılan fonksiyonlar sana kesinlikle yeterli gelmeyecektir, bir makine mühendisi olarak aynı durumu yaşadım çünkü. FX 82ES 'i almıştım fakat elektrik ve kinematik tarzı derslerde ( ki sen de alacaksın bu dersleri ) kullanman gereken ekstra fonksiyonlar işin içine girince ( hatta lineer cebir için matris hesaplamalarında bile) aldığın basit ve ucuz hesap makinelerinin işe yaramadığını görüyorsun ve sınavda da ihtiyacın olacağı için almak zorunda kalıyorsun.

Direkt Casio FX 991 Ex derim.
Hocalar Felan derse veya sınava sokabilir mı

Hocalar Felan derse veya sınava sokabilir mı
Dostum şöyle ki, hocaların zaten sokmanıza izin verdiği sınavlarda veya derslerde size hesap makinenizi yanınıza getirebilirsiniz diyeceğini görürsün. Yani bunu sınav öncesi illa belirtir. Sınava getirmeye genel olarak izin verilmeyen hesap makineleri fonksiyonlu olanlardan ziyade programlanabilir hesap makineleridir. Bunlarla birlikte yazacağın basit kodların sınavda kopya çektirme ihtimali olduğu için izin verilmez genellikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı