Mühendislik okurken tekrar YKS çalışılmalı mı?

2025 YKS de 200k civarı yapıp bir üniversitenin makine mühendisliği bölümüne yerleştim, ailem bana güvenmediği için mezuna kalmama izin vermedi ve şu anda bu lanet şehre ve üniversiteye geldiğim için çok pişmanım. Sizce makine mühendisliği 1.sınıf okurken YKS hazırlanıp Ankara'da bir üniversite tutturmak çok mu zor? Zor olsa bile çalışacağım ve kendimi deneyeceğim. Bana taktik verirseniz çok sevinirim.
Merhabalar, Öncelikle kafaya taktıysan farklı bir üniye geçeceksen Yatay geçiş 200k Dan zor olur yapsan da fazla bir atılım yapamazsın çünkü yatay geçişte de çok rekabet var. Eğer YKS hazırlanacaksan ortalamdan feragat edeceksin. Bölüm dersleri yoğun olmayacak bu sene az makine dersi alacaksın böyle bir avantyajın var. Ayrıca bir koçluk alman yararına olabilir zaman tasarufu açısından. Koçluk konusunda da bir şirketin paketini almanı önermem doping ve 345 all starda koçluk kısıtlı, 345 all starda yıllık planda 1 ay koçluk var mesela. Bireyse öğrenciden alırsan makas ödemessin detaylı bilgilendirme için @alcyone_0

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı