3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #11 umuts400ss dedi: Geçen sene yazın. Genişletmek için tıkla... Nasıl başladı peki?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 30 Ekim 2021 #12 Bence bir sıkıntı yok. Kullandigin seyden en iyi verimi almaya calisiyorsun. Sadece 1 yil surmesi garip o kadar.
Bence bir sıkıntı yok. Kullandigin seyden en iyi verimi almaya calisiyorsun. Sadece 1 yil surmesi garip o kadar.
U umuts400ss Yoctopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #13 nih dedi: Evet, olur. İlk başta bir yönlendirme için okul rehberinizle vs. de konuşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam üniversite sınavına hazırlanıyorum, okula gitmiyorum. Bu hastalık yüzünden kaç hafta derslerimi erteledim hatırlamıyorum. 389072 dedi: Nasıl başladı peki? Genişletmek için tıkla... Sınava hazırlanırken her şeyi silmek istedim düzenli olsun diye o zaman. 350070 dedi: Bence bir sıkıntı yok. Kullandığın seyden en iyi verimi almaya calisiyorsun. Sadece 1 yil surmesi garip o kadar. Genişletmek için tıkla... Ben verim aldığımı hissedemiyorum maalesef.
nih dedi: Evet, olur. İlk başta bir yönlendirme için okul rehberinizle vs. de konuşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam üniversite sınavına hazırlanıyorum, okula gitmiyorum. Bu hastalık yüzünden kaç hafta derslerimi erteledim hatırlamıyorum. 389072 dedi: Nasıl başladı peki? Genişletmek için tıkla... Sınava hazırlanırken her şeyi silmek istedim düzenli olsun diye o zaman. 350070 dedi: Bence bir sıkıntı yok. Kullandığın seyden en iyi verimi almaya calisiyorsun. Sadece 1 yil surmesi garip o kadar. Genişletmek için tıkla... Ben verim aldığımı hissedemiyorum maalesef.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 30 Ekim 2021 #14 umuts400ss dedi: Hocam üniversite sınavına hazırlanıyorum, okula gitmiyorum. Bu hastalık yüzünden kaç hafta derslerimi erteledim hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bu durum hayatınızı ciddi seviyede etkiliyorsa uzman kişiler tarafından psikolojik destek almalısınız. Psikoloğa gitmenizi öneriyorum.
umuts400ss dedi: Hocam üniversite sınavına hazırlanıyorum, okula gitmiyorum. Bu hastalık yüzünden kaç hafta derslerimi erteledim hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bu durum hayatınızı ciddi seviyede etkiliyorsa uzman kişiler tarafından psikolojik destek almalısınız. Psikoloğa gitmenizi öneriyorum.
U umuts400ss Yoctopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #15 nih dedi: Eğer bu durum hayatınızı ciddi seviyede etkiliyorsa uzman kişiler tarafından psikolojik destek almalısınız. Psikoloğa gitmenizi öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam kendimi zorlayacağım birkaç gün daha düzelme olmaz ise gideceğim.
nih dedi: Eğer bu durum hayatınızı ciddi seviyede etkiliyorsa uzman kişiler tarafından psikolojik destek almalısınız. Psikoloğa gitmenizi öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam kendimi zorlayacağım birkaç gün daha düzelme olmaz ise gideceğim.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #16 @umuts400ss, sınav stresini atlat bir şekilde. Spor yapmayı deneyebilirsin.
U umuts400ss Yoctopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #17 389072 dedi: @umuts400ss, sınav stresini atlat bir şekilde. Spor yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Spora da bir türlü başlayamadım hocam bu hastalık yüzünden sürekli erteliyorum. Kaç ay önce başlayacaktım.
389072 dedi: @umuts400ss, sınav stresini atlat bir şekilde. Spor yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Spora da bir türlü başlayamadım hocam bu hastalık yüzünden sürekli erteliyorum. Kaç ay önce başlayacaktım.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 30 Ekim 2021 #18 umuts400ss dedi: Spora da bir türlü başlayamadım hocam bu hastalık yüzünden sürekli erteliyorum. Kaç ay önce başlayacaktım. Genişletmek için tıkla... Bisiklet al. Fitness'a para ödersen ertelemezsin.
umuts400ss dedi: Spora da bir türlü başlayamadım hocam bu hastalık yüzünden sürekli erteliyorum. Kaç ay önce başlayacaktım. Genişletmek için tıkla... Bisiklet al. Fitness'a para ödersen ertelemezsin.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 30 Ekim 2021 #19 umuts400ss dedi: Ben verim aldığımı hissedemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Gerekli tweaks islemlerini yaptiktan sonra alirsin.
umuts400ss dedi: Ben verim aldığımı hissedemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Gerekli tweaks islemlerini yaptiktan sonra alirsin.
U umuts400ss Yoctopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #20 389072 dedi: Bisiklet al. Fitness'a para ödersen ertelemezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 aylık üyelik boşa gitti desem. Bir şeyi yapmak istemiyorum ama kendimi yapmak zorundaymış gibi hissediyorum ve sürekli tekrarlıyorum. Önceden bu kadar sıkıntılı değildi son zamanlarda çok kötü olmaya başladı.
389072 dedi: Bisiklet al. Fitness'a para ödersen ertelemezsin. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 aylık üyelik boşa gitti desem. Bir şeyi yapmak istemiyorum ama kendimi yapmak zorundaymış gibi hissediyorum ve sürekli tekrarlıyorum. Önceden bu kadar sıkıntılı değildi son zamanlarda çok kötü olmaya başladı.