Mükemmeliyetçilik takıntısından kurtulmak

Arkadaşlar. Bir yıldır çok saçma şeyler yapıyorum, telefonda bir şeyleri yanlış yapıyorum veya yanlış şeylere giriyorum sinirlenip telefona format atıp hesaplarımı sıfırlıyorum. Sadece bu da değil bu hastalık gerçek hayata da yansıyor ve hayatımı mahvetmiş durumda. Bu hastalıktan nasıl kurtulacağım bilmiyorum. Hep bu son diyorum ama olmuyor. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bence bir Psikolog'a görünün hocam. Bende sizinle benzer şeyleri yaşıyorum galiba mesela telefonda bir uygulama güncellenirken eğer ekran kapanırsa telefona format atma isteği oluyor oysa güncelleme sıkıntısız oluyor ama gine de format atasım geliyor. Ya da güncelleme işlemi başarısız olursa tekrar denemek yerine gine aynı şekilde format atmak istiyorum.

Son düzenleme:
Bence bir Psikolog'a görünün hocam. Bende sizinle benzer şeyleri yaşıyorum galiba mesela telefonda bir uygulama güncellenirken eğer ekran kapanırsa telefona format atma isteği oluyor oysa güncelleme sıkıntısız oluyor ama gine de format atasım geliyor. Ya da güncelleme işlemi başarısız olursa tekrar denemek yerine gine aynı şekilde format atmak istiyorum.

Teşekkürler hocam, çok sıkıntı bir durum gerçekten. ÖSYM'nin sitesinden yanlışlıkla 2 defa HES kodu ekledim HES koduma bloke koydu diye ÖSYM'yi bile aradım blokeyi kaldırın diye. Çok tuhaf bir durum. İnşallah sizde kurtulursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı