Mülteciler başkasının evinde habersiz ikamet alıyor

Neden bu kadar tepki gösteriyorsun ki 1M dile kolay kimse bu kadar kişiyi öldüremez.
Orada demek istediğim Yunanistan tarafı birkaç kişiyi yaralar bizde insan haklarını bahane edip gireriz. Yunanistan'ı aldık mı?
Bunları vatanlarına geri yollarız.

Yani anlamıyorum neden bu kadar seviyorsunuz kanı şiddeti tamam içinde ciddisuç işleyenlerde var ama bebekler ve çocuklara ne olacak ha gidip de bana liseli bir Suriyeli onu dövdü konusu göndermeyin onlara zaten bunlar müstahak ve normalde bunun ceza olması gerekirdi.

Ne için isyan ediyorlar ki? ona göre cevap vereceğim.

Yani anlamıyorum neden bu kadar seviyorsunuz kanı şiddeti tamam içinde ciddisuç işleyenlerde var ama bebekler ve çocuklara ne olacak ha gidip de bana liseli bir Suriyeli onu dövdü konusu göndermeyin onlara zaten bunlar müstahak ve normalde bunun ceza olması gerekirdi.

Ne için isyan ediyorlar ki ona göre cevap vereceğim?
Bebekler ve çocuklar da gitsin. Sonuçta savaş bitti.

Ben burada zaten bunu yazıyorum ama savaş nasıl bitti bununla ilgili kanıt atabilir misiniz?
Suriye yönetimi buraya gelen suriyelileri geri istiyor. Ayrıca Şam gibi yerlerde festival görüntüleri dolaşıma sokuldu. Yani oranın halkı için güvenli bölge oranı yüksek. Bizim de daha bunlara bakacak halimiz yok.

Suriye yönetimi buraya gelen suriyelileri geri istiyor. Ayrıca Şam gibi yerlerde festival görüntüleri dolaşıma sokuldu. Yani oranın halkı için güvenli bölge oranı yüksek. Bizim de daha bunlara bakacak halimiz yok.

Esad rejimi ile yönetilen bütün bölgeler güvenli. Ellerinde tuttuğu bölgelerde herhangi bir savaş veya bir tehlike yok. Suriye de şu an bir tek enflasyon sorunu var. Sığınmacı statüleri bitti. İktidar değiştiği gün hepsi geri yollanacak.

Esad rejimi ile yönetilen bütün bölgeler güvenli. Ellerinde tuttuğu bölgelerde herhangi bir savaş veya bir tehlike yok. Suriye de şu an enflasyon sorunu var. Sığınmacı statüleri bitti. İktidar değiştiği gün hepsi geri yollanacak.
Muhalefet partileri hep Ümit Özdağ'dan sonra sığınmacı karşıtı oldular. Ayrıca altılı masada Davutoğlu ve Babacan gerçeği varken bu konuda görüş ayrılığı yaşanacağı kanaatindeyim.

Muhalefet partileri hep Ümit Özdağ'dan sonra sığınmacı karşıtı oldular. Ayrıca altılı masada Davutoğlu ve Babacan gerçeği varken bu konuda görüş ayrılığı yaşanacağı kanaatindeyim.

Babacan sığınmacı konusunda geri adım attı sonradan. Davutoğlu zaten malum iktidardan daha çok seviyor bu Suriyelileri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı