Mülteciler için neden önlem alınmıyor?

Bizi mali ve toplumsal yapı olarak zora sokmasına rağmen alıyorlar. Bunu 30 saniye düşünürseniz sebebini anlarsınız.

Mozambik hükümetinin tek istediği şey gücü ve parayı elinde bulundurmak bunun için de oy kullanabilenler tarafından seçilmek yoksa bunu yapmanın hiçbir şekilde mantıklı açıklaması olamaz. AB'nin verdiği para 20 milyar euro bile değil, Allah aşkına bunun başka türlü nasıl bir açıklaması olabilir?

Bu anlaşmayı imzalayan İsmet İnönü. Profil fotoğrafında Atatürk var sence de biraz çelişkili değil mi?
Ben aktrollerden değilim, yanlışa yanlış derim. Yanlış kararlar alınmış ama tarih bilimi işte, o zamanın şartlarına göre düşünmek lazım. İsmet İnönü çok büyük bir siyasetçi değildi, iyi bir askerdi. Yanlış kararlar almıştır, iyi kararlarına bakacak olursak da bizi ikinci dünya savaşının dışında tutmuş bir adam. Belki de bu anlaşma olmasaydı şimdi Amerika karşımızdaydı,belki de Almanya.

Anlatmak istediğim o zamanın şartlarına göre anlaşmayı yargılamak lazım. Konu bu anlaşma değil zaten, örnek olsun diye söyledim. Çoğu konuda Amerikan/Çin mangası altındayız. Bağımsız değiliz, kararlarımızı biz vermiyoruz.
Anlatmak istediğim bu, konunun Atatürk’le de bi alakası yok. O adamı dilimize almak haddimize değil.

Ben aktrollerden değilim, yanlışa yanlış derim. Yanlış kararlar alınmış ama tarih bilimi işte, o zamanın şartlarına göre düşünmek lazım. İsmet İnönü çok büyük bir siyasetçi değildi, iyi bir askerdi. Yanlış kararlar almıştır, iyi kararlarına bakacak olursak da bizi ikinci dünya savaşının dışında tutmuş bir adam. Belki de bu anlaşma olmasaydı şimdi Amerika karşımızdaydı,belki de Almanya.

Anlatmak istediğim o zamanın şartlarına göre anlaşmayı yargılamak lazım. Konu bu anlaşma değil zaten, örnek olsun diye söyledim. Çoğu konuda Amerikan/Çin mangası altındayız. Bağımsız değiliz, kararlarımızı biz vermiyoruz.
Anlatmak istediğim bu, konunun Atatürk’le de bi alakası yok. O adamı dilimize almak haddimize değil.
Tam iyi başlıyordu dedim sonunda mantıklı bir yorum. Son cümleyi görünce bastım kahkahayı 🤣.

Umarım tüm göçmenler ülkelerine gittiği anda sınırlarımızı kapatırız. Eğer böyle devam ederse, ileride TBMM üzerinde hak sahibi olmaları hatta Allah korusun ülke topraklarını bile isteyebilirler.

Mülteci kampı yok bir şey yok. Suriyeli yetmedi bir de Afganlar doluyor ülkeye. Ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşıyorlar. Yok böyle bir olay. Dünyanın hangi ülkesinde böyle bir şey var? Yani elin Arabı falan gelecek, kamp falan yok, ortada serbestçe dolaşacaklar. İnanılmaz gerçekten.

Son düzenleme:
Ülkenin yapısı değişiyor farkında mısınız bilmiyorum. Irkçı falan değilim her insanın yaşam hakkı vardır sonuçta bu can ama ben önce kendi toplumumu ve ülkemi düşünmek zorundayım. Plansız programsız gelene geç politikasıyla bu iş yürümez. Asıl tehlike gelecekte ortaya çıkacak, 15-20 sene sonra isteseniz de gönderemezsiniz kimseyi bir yere.

Ülkenin yapısı değişiyor farkında mısınız bilmiyorum. Irkçı falan değilim her insanın yaşam hakkı vardır sonuçta bu can ama ben önce kendi toplumumu ve ülkemi düşünmek zorundayım. Plansız programsız gelene geç politikasıyla bu iş yürümez. Asıl tehlike gelecekte ortaya çıkacak, 15-20 sene sonra isteseniz de gönderemezsiniz kimseyi bir yere.

Bunları bize Amerika ve Avrupa iteliyor. Biraz da oralara gitsinler madem. Oralarda da yaşasınlar. Fakat onlara göre Türkiye çöplük olduğu için, tüm Arap ve bilumum zararlı için yeterli yaşam alanı sağlayacak bir yer. Bunlar burada daha üreyip katlanarak çoğalacaklar. Bunlar iyi günleriniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı