Mümkün olduğunca orijinal teknik servislerden şaşmayın!

Wexiar

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2019
Mesajlar
2.688
Makaleler
3
Çözümler
21
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Cinsiyet
Erkek
Selamlar öncelikle. iPhone 7 cihazım için batarya değiştirecektim. 200 TL'ye Deji batarya aldım fakat kendime güvenmediğim için bir telefoncuya götürdüm. 175 TL istediler. Haydi tamam dedim verdim. Telefonu aldığımda ahize sensörü bozulmuştu. Yeniden verdim düzelttiler fakat yine ufak tefek sorunlar var. Toplamda 375 TL'ye denk geldi ve sağlam telefonu bozuyorlardı az kalsın. Apple'a göndererek 600 TL'ye pil değiştirebiliyorsunuz. Eğer pil değiştirecekseniz ve imkanınız varsa, cihazınızı direkt Apple'a veya Android bir cihaz kullanıyorsanız orijinal bir teknik servise gönderin. Benim için de bir tecrübe oldu.
 
Şahsen ben olabildiğince kendim yapmaya çalışırım. Kendime bu konularda güvenim tamdır. Baktım ki iş zor veya bende olmayan ekipmanlardan gerektiriyor, teknik servise o zaman veririm.
 
Hocam Apple telefonlar tamiri zor olan ürünler değil tabi ki kendi görüşüm bu şekilde, bazı telefonlarda ekranı ısıtıp çıkarmak falan gerekiyor ama Apple da bu durum söz konusu değil keşke kendiniz yapsaydınız.
 
Benim anakartın RAM slotunu bozdular anakarti yaptırmıştım onlara benim elime kaldı RAM takamadım tek slot idare ediyorum. Bir de şaka yapar gibi siz bozmussunuzdur dedi yaptırmasına da 500 istedi anakart 800 TL zaten. RAM takarken falan bozmuşsunuzdur dedi alakası yok ellemedim bile hayatta götürmem daha mahalle çöplerine.
 
iphone 7'nin KVK garantili bataryaları telefoncuya gelişi 130 lira takması ile birlikte ortalama 220-250 arasında değişiyor. siz bataryayı da epey pahalıya almışsınız ayrıca hiçbir bataryaya orjinal olacak diye 600 verilmez 600tl ye telefonu baştan yaparsınız iphone7 parçaları çok ucuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı