3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #61 Ashes dedi: Onlara akraba mı dedim ? Çocukları kendi arasında ürüyor. Genişletmek için tıkla... Evet, başka nasıl olmasını bekliyordunuz ki hocam? Başka insan yok.
Ashes dedi: Onlara akraba mı dedim ? Çocukları kendi arasında ürüyor. Genişletmek için tıkla... Evet, başka nasıl olmasını bekliyordunuz ki hocam? Başka insan yok.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Aralık 2021 #62 381258 dedi: Evet, başka nasıl olmasını bekliyordunuz ki hocam? Başka insan yok. Genişletmek için tıkla... Evet, bu da herkesin akraba evliliği olduğunu göstermiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
381258 dedi: Evet, başka nasıl olmasını bekliyordunuz ki hocam? Başka insan yok. Genişletmek için tıkla... Evet, bu da herkesin akraba evliliği olduğunu göstermiyor mu?
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #63 Ashes dedi: Evet bu da herkesin akraba evliliği olduğunu göstermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hep merak ettiğim bir soruydu, bekliyorum mantıklı bir cevap ben de. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022
Ashes dedi: Evet bu da herkesin akraba evliliği olduğunu göstermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hep merak ettiğim bir soruydu, bekliyorum mantıklı bir cevap ben de.