Müziğe bass eklemek

sekiz_tekinoglu

Hectopat
Daha fazla  
Sporda dinlediğim müziklerden bazılarının bassı kulağıma oldukça az geliyor ve zaten edit bir müzik olduğu için basslı versiyonu diye bir şey yok. Ben kendim eklemek istiyorum ancak böyle kalitesiz hışırtılı değil de kulağa kaliteli gelen tok bir bass istiyorum. Bunun için hangi uygulamayı kullanmalıyım ve kullanmayı nereden öğrenebilirim?

Kulaklık dandik anladığım kadarıyla.

Spotifydan dinliyorsanız ayarlara gelip oradan da ekolayzere girerek bass boost seçeneğini aktif edebilirsiniz. Bassları daha iyi hale getiriyor.

Ürünün yabancı yorumlarında "Sub bass abartılı derecede yoğun" yorumları varken senin bass düşük diye şikayet etmen otomatik olarak ürün sahteye çıkıyor.
Ya hocam neden ürünümün sahte veya dandik olduğuna kanaat getirip duruyorsunuz anlamış değilim. Ürünü uygulamasıyla birlikte kullanıyorum sahte değil. Benim istediğim sadece böyle bir uygulama var mı onu sordum.

Örnek verebilir misin o şarkılardan bir tanesini mesela?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 2:06 dan sonrası çok sönük geliyor bana o patlama yeri

playstore

Kulaklıkla alakalı değil, şarkının kendisi düzgün yapılmamış, düzeltilir mi bir fikrim yok maalesef. JBL 560BT ile dinledim dipnot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…