Müzik aleti çalmaya nasıl başlanır?

xienion

Hectopat
Selam arkadaşlar. Gitar çalmak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum. İlk olarak ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim?

Sevdiğin şarkıları çalmayı öğrenerek başlayabilirsin. Mesela ben bateri seviyorum, Heart Shaped Box vs. dinlerken öğreniyorsun.
Gitar için ayrıca bu adam iyi anlatıyor:https://www.youtube.com/c/MartyMusic

Selam arkadaşlar. Gitar çalmak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum. İlk olarak ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim?
her gün en az 1 saat zaman ayıramayacaksan veya üşengeç bir insansan başlamanı tavsiye etmem yoksa benim gibi 3 ay sonra felan bırakabilirsin ( geçmişte 2 yıl klasik gitar , 2 yıl keman ve 4 ayda elektro gitar çaldım hepsini bıraktım kemanı bırakma sebebim öğretmenimin gitmesiydi klasik gitarıda istememe rağmen satıcı zoruyla almış olmamdı elektro gitarıda üşengeçlikten şuandada canım bi saksafon istiyor ama almayacağım .d )

Gitarı öğrenmek için başta kursa gidebilirsin. Elin azıcık yatkınlaştığında da kendin denemeler yapabilirsin.

Kursa gitmek isterdim ama okulum çok geç bitiyor kurslardan dolayı. Evde kendim çalışabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…