Müzik dinlemek için kulaklık önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kulaklık almak istiyorum şu an JBL C100 kullanıyorum ancak 1-2 tık daha iyi bir şeye terfi etmek istiyorum JBL C100'de evde PC'de kullanmak için sabitleyeceğim birkaç modele baktım ancak iyi midir kötü müdür bilemedim kullandığınız ürünler varsa önerebilirseniz sevinirim kablolu düşünüyorum çünkü kablosuzlar yüksek meblalar vermeyince pek tatmin etmiyor şu ana kadar sadece momentum serisini beğendim onlarında fiyatları biraz fazla. Sadece müzik dinleyeceğim.

Baktığım modeller:

Önerileriniz bekliyorum iyi forumlar.

Gitar çalan biri olarak Marshall markasına sağlamdır diyebilirim ama kulaklıklarını kullanmadım, kullanan bir tanıdığım iyi olduğunu söylesede fiyatları performanslarından baya yukarıda olur. Philips kullanmıştım 50 TL'lik bir kulaklıktı 2 sene önce, herhalde bu gün 100-150 tl civarındadır. Bu fiyat aralığında bile gayet tatmin ediciydi. Geri kalan markalar hakkında pek bir bilgim yok malesef. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Gitarist bir arkadaşım marshallın ses karakteri var sen biraz daha genel kullanım için istiyorsun demişti ki doğru söylüyor ama marshall da insanı bir çekiyor kendine

Gitarist bir arkadaşım marshallın ses karakteri var sen biraz daha genel kullanım için istiyorsun demişti ki doğru söylüyor ama marshall da insanı bir çekiyor kendine
Kulaklıklarda şarkı dinlerken o tonları hissetmiyeceksinizdir. Yani kısaca o kadar para vermeye gerek yok "Marshall" ismine. Ayrıyetten alacaksanız dişi jak girişli kulaklık modellere bakın, kablonuz bozulursa kulaklığı değiştirmek zorunda kalmazsınız.

Düzeltme: kulakiçi modellere bakıyormuşsunuz o dediğim dişi jak girişi onlarda geçerli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…