- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar kulaklık almak istiyorum şu an JBL C100 kullanıyorum ancak 1-2 tık daha iyi bir şeye terfi etmek istiyorum JBL C100'de evde PC'de kullanmak için sabitleyeceğim birkaç modele baktım ancak iyi midir kötü müdür bilemedim kullandığınız ürünler varsa önerebilirseniz sevinirim kablolu düşünüyorum çünkü kablosuzlar yüksek meblalar vermeyince pek tatmin etmiyor şu ana kadar sadece momentum serisini beğendim onlarında fiyatları biraz fazla. Sadece müzik dinleyeceğim.
Baktığım modeller:
www.hepsiburada.com
www.vatanbilgisayar.com
www.hepsiburada.com
Önerileriniz bekliyorum iyi forumlar.
Baktığım modeller:
Huawei CM-Q3 Active Noise Canceling Kulak İçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Huawei CM-Q3 Active Noise Canceling Kulak İçi Kulaklık, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Marshall Mode IE Kulakiçi Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Marshall Mode IE Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SENNHEISER CX 275S MİKROFONLU KULAKİÇİ KULAKLIK- (SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SENNHEISER CX 275S MİKROFONLU KULAKİÇİ KULAKLIK- (SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Philips She9105Sl/00 Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
Philips She9105Sl/00 Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Önerileriniz bekliyorum iyi forumlar.