Müzik dinlemek için üst düzey bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Premium kulaklık arayışındayım. İsteğim sadece kaliteli müzik keyfi sunması. Ve dış sesi yalıtabilmesi. Kablolu kablosuz fark etmez ama kulak üstü olmasın istiyorum.

Ben iki cihaz arasındaki farkları söyleyeyim, oradan yorumunu çıkarırsın.

2 Pro'nun EQ ayarları Buds'a göre daha kötü.

Buds FE'nin tasarımı gereği kulağa cuk diye oturuyor ama Buds 2 Pro modelinde kulak terlerse vs. kayma olabiliyor.

Ses kalitesi olarak 2 Pro çok daha iyi, AKG bir kulaklık zaten.

Buds serisinde kulaklık bulma özelliği çok güzel, tekini kaybettiğinizde kulaklıkta alarm çalabiliyorsunuz veya GPS üzerinde takip edebiliyorsunuz. FE modelinin şarj süresi daha uzun gidiyor.

İki cihazda da gecikme sorunu maalesef var, Bluetooth olduğu için.

Ama ben bu 2 modeli almasaydım kablolu kulak içi kulaklık alırdım, eski kablolu kulaklığımda ki o ses kalitesini asla bunlarda alamadım.

Genellikle aktif gürültü engelleme modunu kullanıyorum, birçok kişiyi duymuyorum, aslında bayağı zararlı bir özellik ama keyfiniz nasıl isterse. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben iki cihaz arasındaki farkları söyleyeyim, oradan yorumunu çıkarırsın.

2 Pro'nun EQ ayarları Buds'a göre daha kötü.

Buds FE'nin tasarımı gereği kulağa cuk diye oturuyor ama Buds 2 Pro modelinde kulak terlerse vs. kayma olabiliyor.

Ses kalitesi olarak 2 Pro çok daha iyi, AKG bir kulaklık zaten.

Buds serisinde kulaklık bulma özelliği çok güzel, tekini kaybettiğinizde kulaklıkta alarm çalabiliyorsunuz veya GPS üzerinde takip edebiliyorsunuz. FE modelinin şarj süresi daha uzun gidiyor.

İki cihazda da gecikme sorunu maalesef var, Bluetooth olduğu için.

Ama ben bu 2 modeli almasaydım kablolu kulak içi kulaklık alırdım, eski kablolu kulaklığımda ki o ses kalitesini asla bunlarda alamadım.

Genellikle aktif gürültü engelleme modunu kullanıyorum, birçok kişiyi duymuyorum, aslında bayağı zararlı bir özellik ama keyfiniz nasıl isterse. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Kablolu tavsiyen ne olurdu? Gerçekten katılıyorum.. Jbl cı100 müydü neydi o efsane kulaklık.. O bile fevkaladeydi şuanki tws lerin yanında

Kablolu tavsiyen ne olurdu? Gerçekten katılıyorum. JBL CI100 müydü neydi o efsane kulaklık. O bile fevkaladeydi şu anki TWS'lerin yanında.

Hocam eskiden Sony kullanıyordum kablosu düz silikonun içi renkli olan modeldi şu an satılmıyor galiba satılsa direkt sipariş ederdim. Bende şu an kulaklık arayışı içindeyim EarPods alacağım sanırsam. Jack to Type-C ile uğraşmak istemediğim için direkt Type-C model bakıyorum.

Hocam eskiden Sony kullanıyordum kablosu düz silikonun içi renkli olan modeldi şu an satılmıyor galiba satılsa direkt sipariş ederdim. Bende şu an kulaklık arayışı içindeyim EarPods alacağım sanırsam. Jack to Type-C ile uğraşmak istemediğim için direkt Type-C model bakıyorum.
Doğru bide o sıkıntıyı çıkardılar başımıza doğru.. Uğraşmaktan ziyade aynı performansı vermiyor diye duymuştum. Şimdi hatırladım. Bi dönem Truthear Zero Red alıcaktım, çevirici sorunundan kaynaklı almamıştım..

Doğru bir de o sıkıntıyı çıkardılar başımıza doğru. Uğraşmaktan ziyade aynı performansı vermiyor diye duymuştum. Şimdi hatırladım. Bir dönem truthear Zero red alacaktım, çevirici sorunundan kaynaklı almamıştım.

Şimdi EarPods siparişi verdim hocam, geldiği zaman yorum yaparım isterseniz.
Kötü bir ürün olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı