Oğuzhan Özçelik
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba beyler, bilgisayarımda müzik dinlerken ya da film izlerken birden bire 5-6 saniyeliğine ses titremeye ve parazitleşmeye başlıyor. Windows Media Player ve VLC ile denedim sonuç değişmedi. Dinlediğim müzik ya da izlediğim film HDD'mde yani internet bağlantımla yada DVD-Rom'umla ilgili bir sorun değil bu. Ses titrediği sırada PC birden müthiş kasmaya başlıyor ve mause imlecini hareket ettirdiğimde bile imleç tekleye tekleye ilerliyor. Bigisayarı kapatıp açıyorum sorun ortadan kayboluyor ama bi saat kadar sonra tekrar kasmaya başlıyor. Bu kasma sorununun virüs nedeniyle olabileceğini düşünüp ESET Smat Security 5.0.94.0 kurdum ve C'yi taramaya başladım. Tarama başladıktan sonra bir dakika içerisinde işlem %59 a ulaştı ve daha sonrada pencere kapandı. ESET'i tekrar açtığımda taramanın %0 olduğunu ve hiçbir dosyanın taranmıyor olarak görünmesine rağmen tarama devam ediyor yazısını görünce sırasıyla "Taramayı ön plana getir" ve "Taramayı günlükle birlikte yeni bir pencerede göster" dedim. Açılan pencerede Tarama ilerleme durumu %0 ve taranacak dosyanın olmadığı gördüm. Yani %59 olmadan önce tarananlar bile listede yoktu. Ayrıca %59 olmadan önce birkaç hata mesajı vermişti bu pencerede ama tekrar açtığımda o hata mesajları da yoktu. Taramayı durdur veya taramayı duraklat dediğimde ise hiçbir tepki alamıyorum. bende oturumu kapatıp tekrar açtıktan sonra taramaya baştan başladım. Ama yine aynı olaylar oldu. Tarama devam ediyor diyor ama "Hedef: " kısmında hiçbir şey yazmıyor ve tarama ilerlemiyor.
O ses sorununun ve ESET'in anlayamadığım sorununun çözümü bilen var mı ?
O ses sorununun ve ESET'in anlayamadığım sorununun çözümü bilen var mı ?