Müzik eşliğinde kafa dağıtmak için oyun önerisi

Papaz Ricirt

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Okumaya Çalışan Bir Öğrenci
Ekran kartı
750 ti
Akşam PC başına geçtiğimde rekabetçi veya hikayesine dikkat etmeyeceğim, bana 20 tane kombo öğretmeyen, basit yapılı oyunlar arıyorum. Alayım gamepadimi, arkada açayım müziğmi adam vuruyim, araba süriyim, simülasyon yapayım fark etmez sadece gözümü, kafamı yormasın. Bir şeyler düşünüp rahatlamak istiyorum. Sizin hayatınızda bunu başaran oyunları bekliyorum.

GTA 5'te şehirde yapabileceğin çok şey var kafa dağıtmalık, al arabayı gez. Platform oyunu istersen Dead Cells, ben biraz daha sakin bir şey istiyorum çiftlik yapayım cart curt dersen Stardew Valley öneririm.

Hocam stardew de eskiden -malum kişiyle- 60 küsur saatim var, GTA hikayesi bitirdim, uzunca da oynadım, daha farklı öneri yok mu?

Hocam stardew de eskiden -malum kişiyle- 60 küsur saatim var, GTA hikayesi bitirdim, uzunca da oynadım, daha farklı öneri yok mu?
Malum kişi deyince aklıma sadece bir kişi geliyor hocam 🤣
Öneri olarak da Doom (2016 ve Eternal) öneririm. Kendiniz müzik açmanıza bile gerek yok oyunun kendi müzikleri harika.

Eğer sade bir oyun arıyorsan Hotline Miami'ye bir bakabilirsin. İzometrik bir bakış açısının olmasının yanı sıra, zorluğuyla da ön planda. Düşmanları tek darbeyle öldürebiliyorsun, fakat onlar da seni tek bir darbeyle öldürebiliyor. Kısaca tam kafa dağıtmalık bir oyun. Oyunun müzikleri de tam oyuncuyu gaza getirmelik. Eğer kan ve şiddete karşı bir hassasiyetin yok ise, Hotline Miami tam sana göre bir oyun. Çünkü oyunda kan gövdeyi götürüyor resmen. Oyunun kontrolleri de kolay olmasına kolay, fakat aynı bölümü defalarca kez oynaman gerekiyor. O derece zor bir oyun.

Hocam hepinize teşekkür ederim öncelikle. Msg: Revengeance dışında diğerlerini oynadım ve bitirdim. Doom'un kendi müzikleri ve Forza'da müzik açmak gerçekten çok keyifliydi. MGS'yi deneyeceğim. Oyun dünyasına ilgili ve hakim olunca oyun bulmak daha da zor oluyor maalesef 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı