LCrew Femtopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Biraz 'hard' grup istiyorum. Metal olduğu belli olan bir grup.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 21 Haziran 2025 #2 Motionless In White, Bring Me The Horizon, Bad Omens. Attack Attack!, Type O Negative, Architects, Ice Nine Kills.
Motionless In White, Bring Me The Horizon, Bad Omens. Attack Attack!, Type O Negative, Architects, Ice Nine Kills.
LCrew Femtopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 Siz bu işi çözmüşsünüz hocam. İlk 3 grubun birkaç parçasını dinledim ve hoşuma gitti. Gelişmeleri yazacağım. LCrew dedi: Siz bu işi çözmüşsünüz hocam. İlk 3 grubun birkaç parçasını dinledim ve hoşuma gitti. Gelişmeleri yazacağım. Genişletmek için tıkla... Gelişmeler şu şekilde; Bring Me The Horizon ve Motionless in White gruplarını çok sevdim. Hatta şöyle bir playlist yaptım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 27 Haziran 2025
Siz bu işi çözmüşsünüz hocam. İlk 3 grubun birkaç parçasını dinledim ve hoşuma gitti. Gelişmeleri yazacağım. LCrew dedi: Siz bu işi çözmüşsünüz hocam. İlk 3 grubun birkaç parçasını dinledim ve hoşuma gitti. Gelişmeleri yazacağım. Genişletmek için tıkla... Gelişmeler şu şekilde; Bring Me The Horizon ve Motionless in White gruplarını çok sevdim. Hatta şöyle bir playlist yaptım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et