Müzik için kulaklık önerisi

7marss

Kilopat
Aylardır kulaklık arayışınıdayım ve kolay kolay karar veren bir insan olmadığım için bir türlü alamıyorum. İnternet üzerinde önerilere baktım ancak kendim sormam en mantıklısı olur diye düşündüm. Daha önce JBL iç kulaklık kullanıyordum. İyiydi ancak bazı özelliklerinden ötürü pek hoşuma gitmemişti. Ondan dolayı JBL'yi bir kenara çektim. Şu an için aklımda Senheiser var ama oda çok pahalı olduğu için bilemiyorum. Bütçem belli değil. Kısacası pişman olmayacağım müzik kulaklığı önerisi istiyorum sizden. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kafa üstü kulaklık düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim. Pahalı abilerinden aşağı kalır yanı kesinlikle yok. Hiç bir üründe marka fanı değilimdir fakat söz konusu kulaklık olunca yaklaşık 15 senedir sennheiser kullanırım.

Beats Solo 2 modelini kullanmaktayım ve kalitesi zaten dünyaca kabul görmüş bir kulaklık. Ancak Solo 2'nin kötü tarafı yok değil. Kulaklık pedleri kulağın üstüne geldiği için bir süre sonra ağrıya sebep oluyor bu yüzden sana Solo 3 Studio modelini öneriyorum. Kulaklık pedleri kulağı saracak şekilde dizayn edilmiş. Ayrıca bu kadar zarif duran kulaklık nadirdir diyebilirim. Daha fazla bilgi istersen internette gezinmen yeter. Beats Studio3 Wireless Over-Ear Headphones A. Gri

Günümüzdeki alışılmış belli başlı markaları bir kenara atıp, Marshall Major 3'e bakabilirsin.

5-6 Sene önce Roland'ın referans kulaklarından almıştım. 250 lira gibi birşeydi. Kulak üstü kocaman. Ama şimdi fiyatlar uçmuş...

Butcen var ve bilgisayarla cok vakit geciriyorsan g933 oneririm. Hem guzel kasli bir goruntusu var hemde bana kalirsa beats yaninda alt etmis. Elimde beats studio pro, beats solo wireless, beats pro gibi kullanmis oldugum urunler var. Fakat en keyif aldigim kulaklik g933 oldu. Pro'nun sesi bir tik daha kaliteli gelsede o agirligi belli bir sure sonra cok can yakiyor. Sadece 1 saat 1.5 saat sonra basini agritiyor o kulaklik.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı