Müzik işleri ve arada LoL oynamalık laptop önerisi

selimpk

Centipat
Daha fazla  
Kullanım amacım günlük işler ve vokal kaydı almak için FL Studio ve Adobe Audition kullanacağım. Arada bir de LoL atıyorum sadece. U serisi olup Intel ıris grafik kartlı olan laptoplar bana yeter mi yoksa en azından GTX 1650 bulunan H işlemcili bir laptop mu tercih edeyim?

2. el mi alacaksınız? Sıfır Ryzen işlemcili bir laptop almak mantıklı olabilir.

Elimde birkaç seçenek var
Dell i7-1255u - Intel Iris Xe 18 ay garanti.
HP i5-1335u - Intel Iris Xe 23 ay garanti.
Acer Nitro Ryzen 5 5600H - GTX 1650
Monster i7-10750H - GTX 1650.

Fiyat bandı 14-15 bin hepsinin de eğer bana u serisi işlemci yetecekse daha yeni ve garantisi vs olan bir cihaz tercih etmek isterim

Fiyat bandı 14-15 bin hepsinin de eğer bana u serisi işlemci yetecekse daha yeni ve garantisi vs olan bir cihaz tercih etmek isterim
LoL için Ryzen'deki dahili ekran kartı yeterli. Programlar için de işlemcinin iyi olması gerek sanırsam. 14-15 bindeki laptoplarda da gayet iyi işlemciler var.

Bunun ekranı iyi değil sadece. Ekranın iyi olması önemliyse başka model önerebilirim. Ama işlemcisi 8 çekirdekli, gayet hızlı.

LoL için Ryzen'deki dahili ekran kartı yeterli. Programlar için de işlemcinin iyi olması gerek sanırsam. 14-15 bindeki laptoplarda da gayet iyi işlemciler var.

Bunun ekranı iyi değil sadece. Ekranın iyi olması önemliyse başka model önerebilirim. Ama işlemcisi 8 çekirdekli, gayet hızlı.

i7-1255u olan laptopta 120Hz ekran mevcut ve 18 ay garantili bir cihaz 14750 TL cihazın fiyatı bu noktada Hz farkı ile birlikte sizce de daha iyi bir seçim olmaz mı sizin gönderdiğiniz cihazdaki işlemci ile aşağı yukarı denk bir işlemciye sahip.

i7-1255u olan laptopta 120Hz ekran mevcut ve 18 ay garantili bir cihaz 14750 TL cihazın fiyatı bu noktada Hz farkı ile birlikte sizce de daha iyi bir seçim olmaz mı sizin gönderdiğiniz cihazdaki işlemci ile aşağı yukarı denk bir işlemciye sahip.
2. el almayı güvenilir buluyorsanız ve nakit paranız varsa o da tabi ki alınabilir. Ben sıfır almayı düşünürseniz diye bir model önerdim. Taksit ve güvenilirlik durumu nedenleriyle çoğu kişi sıfır tercih ediyor genelde. Dediğiniz laptopın ekranı IPS ve 120 Hz ise tabi ki de göze daha hoş gelecek. i7-1255U da güzeldir. Sadece dahili ekran kartı daha düşük performanslı Ryzen'e göre. Ama LoL için o da yeterli olacaktır.

2. el almayı güvenilir buluyorsanız ve nakit paranız varsa o da tabii ki alınabilir. Ben sıfır almayı düşünürseniz diye bir model önerdim. Taksit ve güvenilirlik durumu nedenleriyle çoğu kişi sıfır tercih ediyor genelde. Dediğiniz laptopın ekranı IPS ve 120 Hz ise tabii ki de göze daha hoş gelecek. i7-1255u da güzeldir. Sadece dahili ekran kartı daha düşük performanslı Ryzen'e göre. Ama LoL için o da yeterli olacaktır.

Evet IPS panel. Alacağım yer güvenilir sorun yaşamam o konuda o yüzden ikinci el almak istiyorum büyük oyunlarda büyük programlarda gözüm yok işimi görsün yeter yardımınız için teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı