EmreEfe Hectopat Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #1 Ferahlatan müzikler; Garmarna - Herr Mannelig Agnes Obel - Riverside Faun - Von den Elben Mr.Lawrence - Merry Christmas Çamur - Yok Faun - Gaia Barış Manço - Dağlar Dağlar Son Feci Bisiklet - Bikinisinde Astronomi Tribe sokan müzikler; Kıraç - Yaşayamam Artık BMTH - Can You Feel My Hearth Neşet Ertaş - Kendim Ettim Kendim Buldum Ozan Manas - Ayrılık Rüzgarı No.1 - Aşırı Doz Melankoli No.1 - Gülmek İçin No.1 - Bu Benim Hayatım No.1 - Sü(Renkler) / Bence en iyi parçalarından biri Beatmucit Ceyhuni ft. Kaan Boşnak - İp Salla Beatmucit Ceyhuni - Zoorla Kamuran Akkor - Bir Ateşe Attın Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk Dinlerken keyif alacağınız müzikler; Saian - Mübeccel Skenny Beatz - Still(Jugo Style) Tankurt Manas - Mola The Chainsmokers - Don't Let Me Down (illenium remix) Drumstep - Tristam & Braken - Flight Monstercat Release Alan Walker - Faded Norm Ender - Çıktık Yine Yollara No.1 - Run Run Run (Octave Beats Remix) / Kaldırıldığı için bulmanız zor olabilir, isteyen olursa atarım. Kezzo - HipHop -Cegıd - Manyak Şey İlgi gelirse devamı gelir teşekkürler.
Ferahlatan müzikler; Garmarna - Herr Mannelig Agnes Obel - Riverside Faun - Von den Elben Mr.Lawrence - Merry Christmas Çamur - Yok Faun - Gaia Barış Manço - Dağlar Dağlar Son Feci Bisiklet - Bikinisinde Astronomi Tribe sokan müzikler; Kıraç - Yaşayamam Artık BMTH - Can You Feel My Hearth Neşet Ertaş - Kendim Ettim Kendim Buldum Ozan Manas - Ayrılık Rüzgarı No.1 - Aşırı Doz Melankoli No.1 - Gülmek İçin No.1 - Bu Benim Hayatım No.1 - Sü(Renkler) / Bence en iyi parçalarından biri Beatmucit Ceyhuni ft. Kaan Boşnak - İp Salla Beatmucit Ceyhuni - Zoorla Kamuran Akkor - Bir Ateşe Attın Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk Dinlerken keyif alacağınız müzikler; Saian - Mübeccel Skenny Beatz - Still(Jugo Style) Tankurt Manas - Mola The Chainsmokers - Don't Let Me Down (illenium remix) Drumstep - Tristam & Braken - Flight Monstercat Release Alan Walker - Faded Norm Ender - Çıktık Yine Yollara No.1 - Run Run Run (Octave Beats Remix) / Kaldırıldığı için bulmanız zor olabilir, isteyen olursa atarım. Kezzo - HipHop -Cegıd - Manyak Şey İlgi gelirse devamı gelir teşekkürler.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #2 Kıraç - Yaşayamam Artık Bu da Azerice bir klip dinleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kıraç - Yaşayamam Artık Bu da Azerice bir klip dinleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 13 Ağustos 2016 #3 Ben de biraz ekleme yapayım bu güzel müziklere: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben de biraz ekleme yapayım bu güzel müziklere: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2016 #4 Bizim de bir katkımız olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bizim de bir katkımız olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #5 Ben Türkçe oynatma listemi koyayım. Türkçe Müzik xd - YouTube
Ç Çağrı Cangir Hectopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 456 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2016 #6 Mannelig çok güzeldir.
Yusufdmrk Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 391 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #7 Dünyaya yazık da güzeldir.