Müzik Olmadığı Halde Görünüyor

  • Konuyu başlatan Emirhan Yiğiter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1B
E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Arkadaşlar 5S kullanıyorum. İtunes programının bana çektirmediği kalmadı diyebilirim. Rehberimi falan sildi bi ara bayağı uğraştım. Müziklerimin hepsini ikişer tane attı kendi kendine. Sonra mesela aynı müziğin birinci olana giriyor diğerine tıklayınca girmiyor birdaha o müziğe tıklayamıyoruz. Şimdi bende İtunes programında müzikleri eşzamanla tikini kalıdırıp telefondaki müzikleri silmeyi denedim. İtunes'de müzik yok olarak gözüksede telefonda müzikler görünüyor. Ama sadece 30 tanesi kadar bunlarda açılmıyor. Bu garip durumdan beni kurtaracak bir arkadaş varsa bekliyorum. :) Şimdiden teşekkürler.

Edit: Arkadaşlar İtools ile deneyim dedim şöyle bir sonuca vardım. İtunesde de İtools'da da telefonda veri yok olarak görülsede 38 tane müzik var telefonda her ne kadar müzikler açılmasada var. Yeni müzikleri yüklüyorum sıkıntısız. Ama bu 38 müzik gitmiyor hiçbir şekilde. Ayarlar>Genel>Kullanım'a girip baktım ordada müzik için veri yok yazıyor. Hala bu durumda o 38 müzik nerede bulunuyor anlayamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En iyisi sen temiz bir format çek. :D Yok verilerim kaybolmasın diyorsan iCloud'dan yedek al, müziklerin yedeğini alma. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı