Aşırı yeni değil ama 2004 yılında çıktı. Aşk'ın "A"'sı yok.
Türkçe rock dinlerim genel olarak, onlarda 2000'ler. Yeni çıkan rocklardan nefret ediyorum. Zevk meselesi.
Aşırı yeni değil ama 2004 yılında çıktı. Aşk'ın "A"'sı yok.
Metali ben de pek sevmiyorum. Eğer soft şeyler seviyorsan, Lynrd Skynrd gibi grupları öneririm.Şu tarz müzikleri tek ben mi dinleyemiyorum ya.Resmen kafa s.....
Son 3-4 yıl içerisinde Uzi denen saçmalık dinleniyor. Sınıfta bizimkiler açıyor bazen Midem aşırı derecede bulanıyor. Ceza dışında Türkçe rock ve rap sevmem zaten. Sürekli yabancı dil dinlerim. Türkçe Rap arıyorsan sadece Cezaya geleceksin. Diğerleri mide bulandırıyor.Türkçe rock dinlerim genel olarak, onlarda 2000'ler. Yeni çıkan rocklardan nefret ediyorum. Zevk meselesi.
Ben rap sevmem pek.Son 3-4 yıl içerisinde Uzi denen saçmalık dinleniyor. Sınıfta bizimkiler açıyor bazen Midem aşırı derecede bulanıyor. Ceza dışında Türkçe rock ve rap sevmem zaten. Sürekli yabancı dil dinlerim. Türkçe Rap arıyorsan sadece Cezaya geleceksin. Diğerleri mide bulandırıyor.
Guns N' Roses, AC/DC gibi gruplarla aran nasıl?Ben rap sevmem pek, "rock" severim.![]()
Hmmmmm, bunun dışında harbiden Türkçe olupta aşk üzerine olmayan şarkı yok 2005'li yıllardan sonraBen rap sevmem pek.
Türkçe dinlerim, muhtemelen başlıca sebebi ise yabancı dilimin vasat olması. Yoksa onlarda da çok hoşuma gidecek eserler vardır. Çeviriler var ama direk duyup anlamam ve yaşamam gerek yoksa tat vermiyor.Guns N' Roses, AC/DC gibi gruplarla aran nasıl?
Gerçekten neden böyle? Artık midem kalkmaya başladı. Adam gibi şarkı bulamıyorum ya, tam bir şarkıyı sevdim ısındım derken gene başlıyor aşkla ilgili sözler. Buna rağmen sevdiğim şarkılar var ama bıktım yani.
Düzenleme: Türkçe dinlerim gene olarak, yabancı nadir dinlerim. Zevk meselesi.![]()
Aslında benim de yabancı dilim iyi değil ve dinlememde ki asıl husus zaten kulağıma hoş gelmesi, yaşattığı adrenalin, şarkının ezgisi vs. sebepler.Türkçe dinlerim, muhtemelen başlıca sebebi ise yabancı dilimin vasat olması. Yoksa onlarda da çok hoşuma gidecek eserler vardır. Çeviriler var ama direk duyup anlamam ve yaşamam gerek yoksa tat vermiyor.![]()
Buldum, BULDUM!!!! Adına aldanmayın içeriği fantezi.Türkçe dinlerim, muhtemelen başlıca sebebi ise yabancı dilimin vasat olması. Yoksa onlarda da çok hoşuma gidecek eserler vardır. Çeviriler var ama direk duyup anlamam ve yaşamam gerek yoksa tat vermiyor.
Grupları daha önce duymuştum sanırım ama hayal meyal hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.