Müziklerin neredeyse hepsinin neden konusu aşk?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aşırı yeni değil ama 2004 yılında çıktı. Aşk'ın "A"'sı yok.

Türkçe rock dinlerim genel olarak, onlarda 2000'ler. Yeni çıkan rocklardan nefret ediyorum. Zevk meselesi.

Türkçe rock dinlerim genel olarak, onlarda 2000'ler. Yeni çıkan rocklardan nefret ediyorum. Zevk meselesi.
Son 3-4 yıl içerisinde Uzi denen saçmalık dinleniyor. Sınıfta bizimkiler açıyor bazen Midem aşırı derecede bulanıyor. Ceza dışında Türkçe rock ve rap sevmem zaten. Sürekli yabancı dil dinlerim. Türkçe Rap arıyorsan sadece Cezaya geleceksin. Diğerleri mide bulandırıyor.

Son 3-4 yıl içerisinde Uzi denen saçmalık dinleniyor. Sınıfta bizimkiler açıyor bazen Midem aşırı derecede bulanıyor. Ceza dışında Türkçe rock ve rap sevmem zaten. Sürekli yabancı dil dinlerim. Türkçe Rap arıyorsan sadece Cezaya geleceksin. Diğerleri mide bulandırıyor.
Ben rap sevmem pek.

Guns N' Roses, AC/DC gibi gruplarla aran nasıl?
Türkçe dinlerim, muhtemelen başlıca sebebi ise yabancı dilimin vasat olması. Yoksa onlarda da çok hoşuma gidecek eserler vardır. Çeviriler var ama direk duyup anlamam ve yaşamam gerek yoksa tat vermiyor. :)

Grupları daha önce duymuştum sanırım ama hayal meyal hatırlıyorum.

Gerçekten neden böyle? Artık midem kalkmaya başladı. Adam gibi şarkı bulamıyorum ya, tam bir şarkıyı sevdim ısındım derken gene başlıyor aşkla ilgili sözler. Buna rağmen sevdiğim şarkılar var ama bıktım yani.

Düzenleme: Türkçe dinlerim gene olarak, yabancı nadir dinlerim. Zevk meselesi. :)

En iyi ergenler için tuzak.
Ben o tuzağa düşmedim, Eslem'in tuzağına düştüm.

Türkçe dinlerim, muhtemelen başlıca sebebi ise yabancı dilimin vasat olması. Yoksa onlarda da çok hoşuma gidecek eserler vardır. Çeviriler var ama direk duyup anlamam ve yaşamam gerek yoksa tat vermiyor. :)
Aslında benim de yabancı dilim iyi değil ve dinlememde ki asıl husus zaten kulağıma hoş gelmesi, yaşattığı adrenalin, şarkının ezgisi vs. sebepler.

Grupları daha önce duymuştum sanırım ama hayal meyal hatırlıyorum.
Buldum, BULDUM!!!!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adına aldanmayın içeriği fantezi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı