Müziklerin neredeyse hepsinin neden konusu aşk?

Biz Türkolarda düzgün yazmıyorlar ki sözleri. Büyük Ev Ablukada vardı mesela çok beğenmiştim son albümü. Onu öneririm. Türkçe başka önerim yok. Maalesef durum böyle.

Kid Cudi öneririm sana. Hip-hop ama öyle ürünü içime çekiyorum, kızlar yanımda şarkıları yapmıyor. Daha çok psikolojik şarkılar. The Prayer parçasını çok beğenirim.

Tabi "zevkine" uymuyorsa yapacak bir şey yok; üzgünüm aşkım, seni aldattım şarkılarına muhtaç kalıyorsun bir süre sonra.

Aşk elbette güçlü ve yoğun bir his herhalde ondan ötürü olsa gerek diye düşünüyorum :) Ancak bence aşk şarkıları ile bunalıp daralmaktansa şöyle şeyler daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten neden böyle? Artık midem kalkmaya başladı. Adam gibi şarkı bulamıyorum ya, tam bir şarkıyı sevdim ısındım derken gene başlıyor aşkla ilgili sözler. Buna rağmen sevdiğim şarkılar var ama bıktım yani.

Düzenleme: Türkçe dinlerim gene olarak, yabancı nadir dinlerim. Zevk meselesi. :)
Sadece Türkiye'de popüler olan parçaları dinlediğin için olabilir.

Sizi Türkçe Rap'e davet ediyorum :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1666284036941.png

Rafadan tayfa açılış müziğimi bu ne.
Bu yüzden Ceza dışında Türkçe rap sevmem işte. Türkçe Rap bunun gibilerin eline kalmış.
Allah belamı vermesin daha eğlenceli :D

Bu yüzden Ceza dışında Türkçe rap sevmem işte. Türkçe Rap bunun gibilerin eline kalmış.

Attığım şarkının nakaratını söyleyenin Ceza olduğunu bilmiyorsunuz galiba.

Bu yüzden ceza dışında Türkçe rap sevmem işte. Türkçe rap bunun gibilerin eline kalmış.

Rap pek bilmem ama o rap değil onu kesin biliyorum haricinde gripin sagopa gibi sanatçıların eski şarkıları güzeldi mesela 5-10 yıl önceki şarkılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı