2000'ler TR rock dinlerim. Popüler olduklarını sanmıyorum, popüler olmayan rockları da dinlerim ama yine aynı şey geçerli.Sadece Türkiye'de popüler olan parçaları dinlediğin için olabilir.
2000'ler TR rock dinlerim. Popüler olduklarını sanmıyorum, popüler olmayan rockları da dinlerim ama yine aynı şey geçerli.Sadece Türkiye'de popüler olan parçaları dinlediğin için olabilir.
Attığım şarkının nakaratını söyleyenin ceza olduğunu bilmiyorsunuz galiba.
Evet, şimdi girip şarkının tamamını dinledim. Ceza yine çok iyi. Ancak diğeri rezalet söylüyor.Attığım şarkının nakaratını söyleyenin Ceza olduğunu bilmiyorsunuz galiba.
Ben 2000'ler Türkçe rock dinliyorum. Bilinmeyen şarkılarda dinliyorum ama yine aşk var lanet gelsin diyorum artık.Müziklerin değil popüler kültür kölesi popçuların konusu aşk.
Hayır, ne için sorduğunuza göre değişir. Metali belirli bir kitle dinliyor, diğer türler gibi pek alışılası değil normal bir müzik dinleyicisi için. Tabi alt-türlere göre değişir. İlk başlayacak, daha çok hafif metal arayanlar için Iron Maiden, Judas Priest, Black Sabbath gibi grupları öneririm.Şu tarz müzikleri tek ben mi dinleyemiyorum ya.Resmen kafa s.....
Metal değil şarkı daha çok hard rock, heavy metal. Heavy metal üstelik metalin en yumuşak türlerinden.Metali ben de pek sevmiyorum. Eğer soft şeyler seviyorsan, Lynrd Skynrd gibi grupları öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.