Arka planda fon müziği olmayan, genelde konuşma üzerine dayalı, oyunun sesi olmayan bir video serisi yapmaktayım. Videonun yaklaşık %60'lık kısmı sessiz geçmekte. Sık sık mouse tuşlarını o sırada kullanmaktayım.
Mouse seslerini almasının pek sıkıntı yaratmayacağı, ancak sessizlik olduğu zaman dip sesin olabildiğince az veya hiç olmadığı, fiyat performans mikrofonu önerileri alabilir miyim? Videoları düzenlerken beni en çok yoran ve edit bittikten sonra canımı sıkan en büyük nokta dip sesler ve 25 liralık çubuk mikrofonun durduk yere sesler duyması oldu.
Bütçemi şu an 350 TL civarında konumlandırmıştım ancak ses kartı da almam gerektiğiyle ilgili birkaç inceleme okudum. Bu iki ürünü bir arada veya ayrı ayrı alabileceğim, önerileriniz varsa çok memnun olurum.
Umarım, aşağıya bırakacağım link kurallara aykırı değildir. Görmüş olduğunuz link YouTube kanalımda paylaştığım, bahsetmiş olduğum video türüdür. Farklı bir konsepti olduğu ve bazı kısımlarda çok konuşulmadığı için hangi tarz mikrofonun bu yapıma uygun olduğuna karar vermeniz için yardımcı olabilir diye düşündüm. Belki üstteki açıklamalar da yeterli olacaktır.
En ucuz Behringer C-1U USB Condenser Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Behringer C-1U USB Condenser Mikrofon özelliklerini incele, 2.324,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bm 800 set fiyatları sayfamızda kayıt için hazır bulunan bm 800 mikrofon seti ekipmanları ve en iyi bm 800 set malzemeleri yer alır. En ucuz bm 800 set burada.