O ortamdakisusisesi Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 EA 100k girebilirim. Sizce hangisini okumak mantıklı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2025
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 621 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 Fethiyede yüksek okuldan bozma fakültede YBS okuyacağına Ankara'da ön lisans oku daha iyi.
O ortamdakisusisesi Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 univac dedi: Fethiyede yüksek okuldan bozma fakültede YBS okuyacağına Ankara'da ön lisans oku daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama dört yıllık, myoda hacettepede meslekte bilişim okudum myoda öğretilenler lisenin aynısı ondan
univac dedi: Fethiyede yüksek okuldan bozma fakültede YBS okuyacağına Ankara'da ön lisans oku daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ama dört yıllık, myoda hacettepede meslekte bilişim okudum myoda öğretilenler lisenin aynısı ondan
univac Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 621 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #4 ortamdakisusisesi dedi: Ama dört yıllık, MYO'da Hacettepe'De meslekte bilişim okudum MYO'da öğretilenler lisenin aynısı ondan Genişletmek için tıkla... Muğla'daki De fazladan işletme Dersleri olan hali. bölümde hoca yok, olanlar işletme kökenli.
ortamdakisusisesi dedi: Ama dört yıllık, MYO'da Hacettepe'De meslekte bilişim okudum MYO'da öğretilenler lisenin aynısı ondan Genişletmek için tıkla... Muğla'daki De fazladan işletme Dersleri olan hali. bölümde hoca yok, olanlar işletme kökenli.