Muhabbet kuşu titriyor ve uçamıyor

Hasta olabilir benim de kuşum var 5 yaşında yumurtadan çıktı 1-2 ay arası geçti satın aldım o andan beridir birlikteyiz çok seviyorum onu ve aramızda bir bağ oldu uçamıyor maalesef sakat gibi kanatlarında bir şey yok ama bazen tüy dökme döneminde buruşuyor konuşmuyor böyle hasta gibi oluyor. Belki ondandır seninkisi de kuşlar ilgi ister ilgi vermezsen sık sık küserler mutsuz olurlar. İlgini esirgeme ondan ve normal yem yerine yediğin yemeklerden vermeye çalış daha sağlıklı benimkisi meyve yiyor çorba içiyor çok tatlı.

Merhaba fotoğraf atabilirseniz belki yardımcı olabilirim.

Hocam, şu anda fotoğraf atamam ne yazık ki.

Yavru ve yeni alinmissa normal.

Muhtemelen senden korkuyordur. Seni ilk defa gördüyse normaldir.

Yeni alındı hocalarım.

Ayrıca yavruysa oda sıcaklığını korumanız gerekiyor muhabbet kuşları pencere önünde pek hayattta kalma şansları yok ceyran çarpabilir.

Kalorifer peteğinin önüne koysam olur mu hocam?

Hasta olabilir benim de kuşum var 5 yaşında yumurtadan çıktı 1-2 ay arası geçti satın aldım o andan beridir birlikteyiz çok seviyorum onu ve aramızda bir bağ oldu uçamıyor maalesef sakat gibi kanatlarında bir şey yok ama bazen tüy dökme döneminde buruşuyor konuşmuyor böyle hasta gibi oluyor. Belki ondandır seninkisi de kuşlar ilgi ister ilgi vermezsen sık sık küserler mutsuz olurlar. İlgini esirgeme ondan ve normal yem yerine yediğin yemeklerden vermeye çalış daha sağlıklı benimkisi meyve yiyor çorba içiyor çok tatlı.

Geçmiş olsun hocam. Umarım benim kuşumda bir hastalık yoktur.

Geri
Yukarı