Merhaba, bugün bir tane yavru muhabbet kuşu aldım. Ancak kuş titriyor ve uçamıyor. Normal midir? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, bugün bir tane yavru muhabbet kuşu aldım. Ancak kuş titriyor ve uçamıyor. Normal midir? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba fotoğraf atabilirseniz belki yardımcı olabilirim.
Yavru ve yeni alinmissa normal.
Muhtemelen senden korkuyordur. Seni ilk defa gördüyse normaldir.
Ayrıca yavruysa oda sıcaklığını korumanız gerekiyor muhabbet kuşları pencere önünde pek hayattta kalma şansları yok ceyran çarpabilir.
Hasta olabilir benim de kuşum var 5 yaşında yumurtadan çıktı 1-2 ay arası geçti satın aldım o andan beridir birlikteyiz çok seviyorum onu ve aramızda bir bağ oldu uçamıyor maalesef sakat gibi kanatlarında bir şey yok ama bazen tüy dökme döneminde buruşuyor konuşmuyor böyle hasta gibi oluyor. Belki ondandır seninkisi de kuşlar ilgi ister ilgi vermezsen sık sık küserler mutsuz olurlar. İlgini esirgeme ondan ve normal yem yerine yediğin yemeklerden vermeye çalış daha sağlıklı benimkisi meyve yiyor çorba içiyor çok tatlı.
Hocam, şu anda fotoğraf atamam ne yazık ki.
Yeni alındı hocam.
Hocam, şu anda fotoğraf atamam ne yazık ki.
Yeni alındı hocalarım.
Kalorifer peteğinin önüne koysam olur mu hocam?
Geçmiş olsun hocam. Umarım benim kuşumda bir hastalık yoktur.
Kalorifer peteğinde durabilir ama tavsiyem oda sıcaklığında ne sıcak ne soğuk olsa iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.