Muhabbet kuşum hep kabarık

Faik Alandağ

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
114
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar endişelenmeye başladım artık bir tane yem yemiyor, sürekli başını arkaya koyup uyuyor suyuna avisol b katayim mi ya da dışarı çıkarıp biraz elimle yem vereyim mi bilemedim.
 
büyük bir sorun olabilir üşütmüş olabilir. vitaminleri kontrollü kullanmak gerekiyor dozu aşarsanız faydadan çok zararı olur. Bu durumda dışkısını kontrol etmelisiniz ishal de varsa sıkıntı var. Ya da sadece üşüyordur her halükarda sıcak ortamda tutun. Bir de tüye girmiş olabilir eğer öyleyle dönemsel bir durum sıkıntı yoktur. vitaminlerini sebzesini eksik etmeyin yeter.
 
Büyük bir sorun olabilir üşütmüş olabilir. Vitaminleri kontrollü kullanmak gerekiyor dozu aşarsanız faydadan çok zararı olur. Bu durumda dışkısını kontrol etmelisiniz ishal de varsa sıkıntı var. Ya da sadece üşüyordur her halükarda sıcak ortamda tutun. Bir de tüye girmiş olabilir eğer öyleyle dönemsel bir durum sıkıntı yoktur. Vitaminlerini sebzesini eksik etmeyin yeter.

Kafasının üstünde siyah siyah tüy gibi şeyler var sanırım tüy çıkarıyor üşümesine imkan yok ev sıcacık en sıcak yerinde tutuyoruz. İshali de yok neden olduğunu anlamadım inşallah bir şeyi yoktur.
 
Aslında facebookta büyük bir muhabbet kuşu grubu var oraya katılırsan bu gibi durumlarda profosyonellerden dönüş alırsın. Çok bilgili insanlar yönetiyor. O yaşta böyle yapması normal mi bilmiyorum. Kağıt didiklemesi normel de tabandan yem yerse kendi dışkısından hastalık kapabilir. O yüzden dikkatli olmak lazım. Bizimki de ölmeden önce sürekli öyle yapıyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı