Muhabbet kuşunun kanadının altı kanamış

fthsglm0

Femtopat
Katılım
7 Kasım 2021
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Evde tek başımayım. Aileme ulaşacak cihazım yok. Muhabbet kuşumun kanadının altı kanamış. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu anda kanıyor mu bimiyorum, tam baktırmıyor. Ne yapabilirim? Sol kanadının altı tamamen kan.
 
Kuşu elinizle kanatları dışarıda kalacak şekilde nazikçe tutun ve elinizi havaya kaldırıp indirerek kanat çırpmasını sağlayın. Bu zaman alacaktır fakat iyi gelecektir. Kanama olduğu zaman kanayan bölgeye mısır nişastası ile kompres uygulayarak kanamayı durdurabilirsiniz. Böyle yazıyor baktım da şimdi. Olmazsa götürebiliyorsanız veterinere götürün en kısa süre içerisinde.
 
Şu an kaşınıyor arada kafesin altı kurumuş kan olmuş. Galiba kanama yok baktım kanama durmuş. Kurumuş. Veterinere götürebilirim.

Kuşu elinizle kanatları dışarıda kalacak şekilde nazikçe tutun ve elinizi havaya kaldırıp indirerek kanat çırpmasını sağlayın. Bu zaman alacaktır fakat iyi gelecektir. Kanama olduğu zaman kanayan bölgeye mısır nişastası ile kompres uygulayarak kanamayı durdurabilirsiniz. Böyle yazıyor baktım da şimdi. Olmazsa götürebiliyorsanız veterinere götürün en kısa süre içerisind.

Deneyeceğim şimdi. 2 ay önce de uzun tüyleri gittiği için uçamıyordu şimdi de kanama oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı