Muhabbet kuşunun türü ne?

Benim ikisi de dişi arada kavga ediyorlar normal mi? Elede gelmiyor ikisi de biri korkuyor diğeri jumbo olan çok alışık insanlara. Ama ne zaman el görse saldırmaya başlıyor.
@Patrixcs hocam kusura bakmayın yeni farkettim. İki dişi muhabbet kuşunun aynı kafeste bulunması pek doğru değil. Oyuncakları varsa oyuncaklar için, suluk kafeste 1 taneyse suluk için, yemlik 2 taneyse yemlik için kavga edebilirler. Kavga etmemeleri için her şeyden çift almanız daha iyi olacaktır. Kavga etmelerinin bir diğer nedeni ise cinsiyetlerinin aynı olması. Doğal olarak arada tartışıyor olabilirler. Profil fotoğrafınızdaki kuş sanırım önceden vardı ve sonradan yeni bir kuş aldınız. Çift kuş beslemek, kuşları insanlardan uzaklaştırıp yabanileştirir. Size karşı daha mesafeli olabilirler. Ayrıca çok kavga ediyorlarsa jumbo kırması olan kuş diğer kuşu kıskanıyor olabilir. Aklıma takıldı sormak istedim, neden 2 dişi kuş aldınız hocam?
 
@Patrixcs hocam kusura bakmayın yeni fark ettim. İki dişi muhabbet kuşunun aynı kafeste bulunması pek doğru değil. Oyuncakları varsa oyuncaklar için, suluk kafeste 1 taneyse suluk için, yemlik 2 taneyse yemlik için kavga edebilirler. Kavga etmemeleri için her şeyden çift almanız daha iyi olacaktır. Kavga etmelerinin bir diğer nedeni ise cinsiyetlerinin aynı olması. Doğal olarak arada tartışıyor olabilirler. Profil fotoğrafınızdaki kuş sanırım önceden vardı ve sonradan yeni bir kuş aldınız. Çift kuş beslemek, kuşları insanlardan uzaklaştırıp yabanileştirir. Size karşı daha mesafeli olabilirler. Ayrıca çok kavga ediyorlarsa jumbo kırması olan kuş diğer kuşu kıskanıyor olabilir. Aklıma takıldı sormak istedim, neden 2 dişi kuş aldınız hocam?

Çekoslovakı erkek diye aldık. Çiftleştircektik sonra büyünce fark ettik dişi olduğunu.
 
Geçmiş olsun hocam. Çok kavga etmiyorlarsa sorun yok. Konuşuyorlar mı mesela? Yoksa tamamen mi yabanileştiler?

Konuşmuyolar. Küçükken jumbo kırması bir şey demeye çalışıyordu. Jumbo kırması tek elime saldırıyor öbür türlü dibimde bir şey duruyor. Diğer çekoslovak çok korkuyor insanlardan küçükken korkmuyordu.
 

Geri
Yukarı