Sizce muhalif görüştekiler için bu mantıklı bir hareket mi? Mantıklıysa neden mantıklı? (Tarafsızım)
Çılgınsın dostum. Bir günde bu kadar aksiyon bünyeye fazla gelmiş olsa gerek.Boykot tamamen mantıksız, 2 Nisan'da inat olsun diye abur cubur alıp story attım.
Dünya üzerindeki her boykot mantıklı ve her boykotu yapanları destekliyorum. (Her boykotu ben de yapıyorum demiyorum. Yapanları destekliyorum diyorum.)Sizce muhalif görüştekiler için bu mantıklı bir hareket mi? Mantıklıysa neden mantıklı? (Tarafsızım)
Dünya üzerindeki her boykot mantıklı ve her boykotu yapanları destekliyorum. (Her boykotu ben de yapıyorum demiyorum. Yapanları destekliyorum diyorum.)
Çünkü her boykot bir duruştur. Kendince bir şeylere karşı çıkmaktır. Bir fikir uğruna, yanlış gördüğü şeyi kullanmamaktır. Ben de bunu destekliyor ve saygı duyuyorum.
Örneğin Filistin için yapılan boykotu bir gram mantıklı bulmuyorum ve kendim de uygulamıyorum. Lakin saygı duyuyor ve destekliyorum çünkü bir duruş sergilemeye çalışıyor insanlar.
Ha Türkiye'de boykot konusu tamamen komedi o ayrı. İki ayrı grup var hükümetin koyunları ve muhalif koyunlar. Bunlar çobanları şunu yapın bunu yapın diyor diye bir şeyleri alıp almamaya karar veriyorlar. Bu durum çok komik geliyor banaYine de destekliyorum dediğim gibi.
Bahsettiğiniz kişi kimdi?Bu işin A partisi, B partisiyle alakası yok. Temele inersek hepimiz türküz, Türkiye vatandaşıyız, neden Türkiye'nin ekonomik sıkıntıya girmesini isteyelim? Ha hiçbir işe yaramadı, çok saçma, o ayrı konu ama insan kendi ülkesini gidip İngiltere'ye şikayet eden bir adamın laflarını niye ciddiye alıp da dediklerini uygulamaya çalışır anlamak zor.
Bahsettiğiniz kişi kimdi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.