Muhammed Salah'ın Ronaldo kadar konuşulmamasının nedeni nedir?

unrestful

Decapat
Katılım
6 Şubat 2021
Mesajlar
744
Çözümler
3
Muhammed Salah Ronaldo'dan daha iyi performans gösterdiği halde. Her yerde Ronaldo aşağı ronaldo yukarı. Sebebi nedir bunun? Ben popüler kültür diye yorumluyorum, sizin düşünceleriniz nedir?
 
37 yaşına girmek üzere olan bir futbolcudan bahsediyoruz. Bu yaşına kadar performanslarını en üst seviyede tutabilen bir Messi bir de Ronaldo'yu bilirim. Belki son zamanları dikkate alıyorsundur ancak Salah'ın şu an yaptıklarını Ronaldo 2018 öncesinde her maçta yapıyordu. Şu anki maç içinse söyleyecek hiçbir şeyim yok. Defansın o dağınıklığını Salah çok güzel değerlendirdi. Ronaldo'nun da ofsayta takılan çok güzel bir golü var.
 
Muhammed salah Ronaldo'dan daha iyi performans gösterdiği halde. Her yerde ronaldo aşağı ronaldo yukarı. Sebebi nedir bunun? Ben popüler kültür diye yorumluyorum, sizin düşünceleriniz nedir?

Şu an benzema da ikisinden fazla bir performans sergiliyor ama ronaldo ve messi yıllar boyu hep üst performanslarla oynadi onlarin zirvesi 10-15 yıllık.
 
@unrestful Asıl Salah'ın bu kadar konuşulması popüler kültürdür. Birkaç seneye mahsus prime futbol ile 20 yıldır makine gibi oynayan adamları kıyaslamak abes kaçar. Salah'ın şu an Messi ve Ronaldo'dan formda olması da bu gerçeği değiştirmez. Anlık başarı değil istikrar önemlidir.
 

Geri
Yukarı