Muharrem İnce CHP'ye döndü

Ama Bir kesim ise Muharrem İnce çekildiği için Erdoğana oy attı. Yani 4 oyun 2'si CHP'ye diğer 2'si AKP'ye.
Neyse evet o kadar da büyük bir etkisi yok. Çokta önemli değil tartışmayalım.

Ama Bir kesim ise Muharrem İnce çekildiği için Erdoğana oy attı. Yani 4 oyun 2'si CHP'ye diğer 2'si AKP'ye.

Muharrem İnceye giden oyların %2'sinin bile Erdoğana gittiğini düşünmüyorum. Büyük kısmı KK'ya, kalan birkaç milliyetçi duygulu gençlerde Oğan'a gitmiştir.

Muharrem'e ve Ümit'e oy verenler Atatürkçü olduğunu söylüyorlar ama cumhuriyetin yüzüncü yılında donanmayı Vahdettin Köşkünden selamlayan adama adayları düşünce oy veriyor bir kısmı. Bu bence çok ilkesiz bir tutum. Umarım bu sefer de öyle olmaz.

Zor ihtimal İnce'nin ne kadar sert muhalefet yaptığını herkes biliyor onu seven adam dönüp de AKP'ye atmaz. İllaha atan oldu tabii ama azınlık olduklarından eminim. Hem unutmayın İnce muhalefete desteğini vermek için çekildiğini söyledi yani Oğan nasıl Akp'den yana olduysa İnce de CHP'den yana oldu oyunuzu oraya atın demek bu dolaylı yoldan.

İnce ilkeleri yüzünden CHP'den ayrıldı zaten. Öyle bir şey yaşanacağını sanmam.

Yarasin, bunu yillarin ana muhalefet partisi partisi dusunmemis, ben mi dusunucem. Bir bakiyorsun ekmekci diye kimsenin bilmedigi aday cikartiyorlar, bir bakiyorsun muharrem inceyi cikartiyorlar ama yanina 3 aday daha atip bunlari da destekleyelim ayip olmasin diyorlar, bir bakiyorsun vasifsiz biri ben aday olacağım diyor hayatinda tek zaferi olmadigina eminim yani benim sandiga gitmemem mi simdi hukumetin isine yariyor? Ben anlamadim.

İnce ilkeleri yüzünden CHP'den ayrıldı zaten. Öyle bir şey yaşanacağını sanmam.
Bir yandan da Chp içerisinde ulusalcıların varlığı bence önemli. İleride iktidar oldukları zaman belli meselelerde sosyal demokrat atak geçirenleri frenleyebilirler.

Kendi perspektifinizden bakıldığında haklısınız fakat muhalefetin karşısında bir futbol takımı holiganı gibi bir parti var. Onları yenmek için evet gitmek zorundayız.

Siz, ve sizin gibilerin sandığa gitmemesi hükûmetin işine yarar. Dediğim gibi bu diğer ülkelerde de öyle. Muhalifler sinirlenip sandığa gitmezse, hükûmet güle oynaya seçim kazanır.

Bunu ben mi düşüneceğim diyorsunuz, bu vatanın evladı iseniz evet siz düşüneceksiniz. Türkiye'nin Erdoğan senaryosu ile nereye doğru gittiğinin farkında olduğunuzu sanıyorum. Ayrıca okulda biraz sıra bekleyip oy atıp çıkmak bence zor bir eylem de değil.

@matematiğingüleryüzü Uzun zamandır mesajlarıma olumsuz ibâresi koyuyorsunuz. Bir sorun yok değil mi?

Olması gereken oldu, artık daha güçlüyüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…