Muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü iyi mi?

UmutCCAN

Hectopat
Merhaba. 280. 300p puan almıştım bölüm tercih ettim lakin gelmedi bilgisayar programcılığı istiyordum gelmedi ek tercih Ti Kocaeli Üniversitesi Ali rıza veziroğlu meslek yüksekokulu muhasebe bölümün kazandım sizce gitmeli miyim yoksa 1 yıl daha hazırlanmam mi lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka muhasebe bence önü kapalı bir bölüm çünkü senin yarışman gereken binlerce muhasebeci var.

Üstüne yarışamıyıcağın işletme ve finans bölümü okuyanlar var yani muhasebe bölümü bence ölü bir bölüm.
Yinede küçük şehirlerde iş bulunur, üni mezunuyum diye gezersin ama iş bulmaya gelince adam akıllı bulamazsın.

Kanka muhasebe bence önü kapalı bir bölüm çünkü senin yarışman gereken binlerce muhasebeci var.

Üstüne yarışamıyıcağın işletme ve finans bölümü okuyanlar var yani muhasebe bölümü bence ölü bir bölüm.
Yine de küçük şehirlerde iş bulunur, üniversite mezunuyum diye gezersin ama iş bulmaya gelince adamakıllı bulamazsın.

Katılmıyorum. Önü gayet açık bir meslek muhasebe elemanı arayan birçok yer var ilk başta zorluk çekebilirsin. İşi öğrendikten sonra her türlü iş bulursun kardeşim. Önce mesleği iyice öğren daha sonra Mali müşavirliğe doğru devam et.

Yinede küçük şehirlerde iş bulunur, üni mezunuyum diye gezersin ama iş bulmaya gelince adam akıllı bulamazsın.

Çok iyi bölüm oku staj yaptığın yerde çalışırsın.

Katılmıyorum. Önü gayet açık bir meslek muhasebe elemanı arayan birçok yer var ilk başta zorluk çekebilirsin. İşi öğrendikten sonra her türlü iş bulursun kardeşim. Önce mesleği iyice öğren daha sonra Mali müşavirliğe doğru devam et.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ben bilgisayar programcılığı istiyordum kontenjan da gelmedi muhasebe geldi peki Kocaeli Üniversitesi Ali rıza veziroğlu meslek yüksekokulu iyi mi üniversite mi?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben Bilgisayar Programcılığı istiyordum ama kontenjan da gelmedi ve Muhasebe geldi. Peki Kocaeli Üniversitesi Ali Rıza Veziroğlu Meslek Yüksekokulu iyi midir?
Merhaba. Sınavsız 2. üniversite kapsamında açıktan Bilgisayar Programcılığına kaydolabiliyorsunuz ve bu sene kazandığınız bölümle birlikte okuyabiliyorsunuz.

İkinci üniversite olarak okuyacaksın muhasebeye kayıt yaptırıp açıköğretimden bilgisayar programcılığına gir sonra istersen örgünden kaydını sildir.
Puanım vs tutar mı

İkinci üniversite olarak okuyacaksın muhasebeye kayıt yaptırıp açıköğretimden bilgisayar programcılığına gir sonra istersen örgünden kaydını sildir.
Alırlar mı yani açıktan

Puanım vs tutar mı?

Alırlar mı yani açıktan.

Ön lisans bölümü okuyacağın için açıktan bölüm puan fark etmeksizin ikinci üniversite olarak açıktan bir ön lisans bölümü okuyabiliyorsun.

3 tane açık öğretim fakültesi var Erzurum, İstanbul, Eskişehir.

Attığım linkteki Eskişehir'deki bütün ön lisans bölümleri istediğine başvurabiliyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı