UmutCCAN
Hectopat
Sizce bir sonraki bölümüm ne olmalıRica ederim. Açık Öğretim Bilgisayar Programcılığı pek zor bir bölüm değil diye biliyorum. Yeterli miktarda çalışarak halledebilirsiniz.
Sizce bir sonraki bölümüm ne olmalıRica ederim. Açık Öğretim Bilgisayar Programcılığı pek zor bir bölüm değil diye biliyorum. Yeterli miktarda çalışarak halledebilirsiniz.
İlgi alanınıza göre değişir.Sizce bir sonraki bölümüm ne olmalı?
Kocaeli üniversitesi ali rıza veziroğlu meslek yüksekokulu aradım öğrenci işleri çok ilgisiz konuşma üslubu çok kaba lafları ağzından cımbız ile aldım kaydımı onaylattım aöf den meslek yüksek okulu nü aradım E posta olarak ıslak kağıt ile ıslak imzalı dilekçe yazım göndermemi istediİlgi alanınıza göre değişir.
Merhaba şu an açık öğretimde PC bölümünde misiniz? Ben de sizin şekilde bir yere kayıt yaptırıp açıktan PC'ye geçmeyi düşünüyorum.Çok sagolun ben şimdi
Kocaeli üniversitesi ali rıza veziroğlu meslek yüksekokulu aradım öğrenci işleri çok ilgisiz konuşma üslubu çok kaba lafları ağzından cımbız ile aldım kaydımı onaylattım aöf den meslek yüksek okulu nü aradım E posta olarak ıslak kağıt ile ıslak imzalı dilekçe yazım göndermemi istedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.