Mullet tıraşının yakışıp yakışmayacağı nasıl anlaşılır?

wexiss959

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Mullet tıraşı yaptırmak istiyorum ama yakışmazsa ne yapacağım diye düşünüyorum. Kulaklarım büyük sayılır, yüz hattım oval ama kemikli yüzüm var, jawlinem belli oluyor. Denemekten zarar gelir mi sizce?

Çene hattın keskin ve saçın dalgalı/kıvırcık olursa yakışır diye bir söylem vardı.

Çene hattın keskin ve saçın dalgalı/kıvırcık olursa yakışır diye bir söylem vardı.
Tam olarak o özelliklere sahibim. Tek eksi gözlük kullanıyor olmam. Gözlük bozar mı havasını?

Tam olarak o özelliklere sahibim. Tek eksi gözlük kullanıyor olmam. Gözlük bozar mı havasını?
Aynı sorunu yaşıyorum, gözlük kafa yapına uymuyorsa benimki gibi bozabilir. Gözlüğü gerektiği zaman nadiren takmayı düşünüyorum bende.

Aynı sorunu yaşıyorum, gözlük kafa yapına uymuyorsa benimki gibi bozabilir. Gözlüğü gerektiği zaman nadiren takmayı düşünüyorum bende.
Maalesef okula gidiyorum gözlük şart. Gözlüğün bana yakıştığını söylüyorlar. Siz denediniz mi?

Maalesef okula gidiyorum gözlük şart. Gözlüğün bana yakıştığını söylüyorlar. Siz denediniz mi?
Bende okula gidiyorum ama niye şart sizin için onu anlamadım pek. Tatilden sonra başlıcam bırakmayı, sınıfımda bir kız var ilk sene takıyordu, bıraktı takmayı gözlüksüz hali normal geliyor bana mesela. Bir süre sonra alışırlar diye düşünüyorum. Size yakışıyorsa takın bence bana yakışmadığı için bırakmayı düşünüyorum.

Hocam görmüyorum ben gözlük numaram orta. Gözlüğü çıkarsam hiçbir şey göremem derste.

Hocam görmüyorum ben gözlük numaram orta. Gözlüğü çıkarsam hiçbir şey göremem derste.
Vallahi benimkide 2.5 numara, tahtaya bakmıyorum derste ondan dolayı sıkıntı yaratmıyor bana, sadece teneffüste kimin kim olduğunu karıştırırım o sıkıntı.

Çok güzel yakışır. Ben bugün yaptırdım mükemmel oldu. Endişelenmeyin, yaptırın. Size de yakışacaktır.

Çok güzel yakışır. Ben bugün yaptırdım mükemmel oldu. Endişelenmeyin, yaptırın. Size de yakışacaktır.
Fotoğraftaki gibi mi yaptırdınız hocam ayıptır sorması?

Gözlük endişelendiriyo ya hocam yoksa yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…