Multi Monitor ayarı sonrası ekran açılmama sorunu

Emir Ercan

Hectopat
Daha fazla  
MSI B85-M Gaming anakart sahibiyim. Sistemimde öncelerden kalma eski bir monitörü anakarta bağlayarak çift monitör kullanıyordum. 1.5 sene süren sorunsuz çalışmanın sonunda bir gece ansızın 2. monitörümde ekran gitti. Monitör aktif fakat ekran gelmedi. BIOS ayarlarından multi monitor seçeneğini devre dışı bıraktım tekrar açtım fakat sonuç aynı. Sonrasında multi monitor d-mode ve i-mode yazılı iki mod üzerinden d-mode'u aktif hale getirdim. Sonuç: Bilgisayar açıldığı sırada hiçbir ekran gelmiyor. Boot aşaması vs hiçbir görüntü yok. Windows açıldığı anda ekran geliyor.

Bilgisayarı Shift+Yeniden başlat komutuyla yeniden başlatıp BIOS'a girmeyi denedim fakat sonuç aynı. Windows açılmadığı için sistem BIOS'a giriyor fakat görüntü ekranımda yok. Kapkara ekranla BIOS'da kalıyorum. Format atmak istesem atamayacağım kısaca. Hiçbir şekilde Windows gelmeden ekran gelmiyor. Herhangi bir çözümü var mı acaba. Taktığım monitör eski bir monitör aparat uydurup anakarta takmıştım. PC üzerinde herhangi bir kasma donma yok, sadece Windows hoşgeldiniz kısmı gelmeden ekran gelmiyor. Tek sıkıntım bu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı