Multiplayer korku oyunu önerisi

Çift kırmalı, ateş saçan bir pompalı tüfek var. Satın alınabiliyordu sanırım.
Onu aldığınız zaman ecellere tek atıyor ve korku faktörü doğal olarak yok oluyor.
şahsen hiç bulaşmayı düşünmüyorum bir gün eğer oynar isem bu tavsiyeniz aklıda olucak ben şimdilik assasins creed eski oyunlarından devam ediyorum

Hocam mesajımda'da belirtiğim gibi açık dünyasında falan gezmeyip yan görevleri yapmazlarsa bayağı kısa bir oynanış verir dedim. Yoksa benim de favorim oyunum yaklaşık 50 saat falan oynadım oyunu.
Açık dünya olan bir oyunda neden açık dünyayı yok sayıyorsunuz ki? Belki GTA 5 de açık dünya olmadan kısa bir oynayışı vardır; bu şekilde bir değerlendirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Ancak saygı duyuyorum.

Açık dünya olan bir oyunda neden açık dünyayı yok sayıyorsunuz ki? Belki GTA 5 de açık dünya olmadan kısa bir oynayışı vardır; bu şekilde bir değerlendirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Ancak saygı duyuyorum.

Yok saydığımı söylemedim tek bir tip oyuncu tipi yok ki hocam bazı oyuncular vardır açık dünyası olsa bile sadece oyunun ana hikaye görevlerini yapıp geçer bazı oyuncular vardır yavaş yavaş gider ben konu sahibinin nasıl bir tip oyuncu olduğunu bilemem sadece bilgisi olması için dedim.

Yok saydığımı söylemedim tek bir tip oyuncu tipi yok ki hocam bazı oyuncular vardır açık dünyası olsa bile sadece oyunun ana hikaye görevlerini yapıp geçer bazı oyuncular vardır yavaş yavaş gider ben konu sahibinin nasıl bir tip oyuncu olduğunu bilemem sadece bilgisi olması için dedim.
Verdiğiniz değerli bilgi için konu sahibi adına teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı