maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Temmuz 2021 #11 416274 dedi: Brawlhalla olabilir toxic kitlesi tarafından rage geçirip klavyeyi kırmak istiyorsanız tam sizin için. Genişletmek için tıkla... Onuda oynuyoruz ve 2 kalvyem gitti.
416274 dedi: Brawlhalla olabilir toxic kitlesi tarafından rage geçirip klavyeyi kırmak istiyorsanız tam sizin için. Genişletmek için tıkla... Onuda oynuyoruz ve 2 kalvyem gitti.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.885 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Temmuz 2021 #12 maraushi dedi: Onuda oynuyoruz ve 2 kalvyem gitti. Genişletmek için tıkla... Minecraft'a mod kurup oynayabilirsiniz mesela zombi istilası vb.
maraushi dedi: Onuda oynuyoruz ve 2 kalvyem gitti. Genişletmek için tıkla... Minecraft'a mod kurup oynayabilirsiniz mesela zombi istilası vb.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.650 Çözümler 24 3 Temmuz 2021 #13 416274 dedi: Crack olmazmı bu bedava Minecraft veriyorlar ben orjinal launcherde bir sürü sorun var diye TLauncher kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi forumda sürekli bu sunucular için destek konuları açılıyor. Bu sunucular için herhangi bir şey söylenmedi. O yüzden ben de rahatça öneriyorum.
416274 dedi: Crack olmazmı bu bedava Minecraft veriyorlar ben orjinal launcherde bir sürü sorun var diye TLauncher kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi forumda sürekli bu sunucular için destek konuları açılıyor. Bu sunucular için herhangi bir şey söylenmedi. O yüzden ben de rahatça öneriyorum.