MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS ve PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Windows 8.1 Mavi Ekran Hatası

Makaleler
3
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime B550M-K
AMD Ryzen 5 5500
ASUS Dual RTX 3060 12GB VRAM
Adata XPG 4x8 GB 32GB
Kingston 1TB NV2 NVMe PCIE 4.0
FSP Hyper Pro H3 650W 80+ Bronze
ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç Full HD (1920x1080), 165 Hz, 1ms
Merhabalar. Ne kadar azaltsamda bir türlü sonlandıramadığım BlueScreen yine başıma bela olmuş durumda. yadi.sk: Yandex.Disk 30 Mart itibariyle sinirimi birçok kez bozdu maalesef. Artık Donanımsal bir şey olduğunu umuyorum. Montajını aldığım gün, yani 3.5 yıl önce yaptırmıştık. Pek güvenmiyorum ona da. O yılda mecburen ona montajı yaptırdık. Sizce montajdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi ? Bunun dışında önerileriniz nedir ? DMP uzantılı dosyalar yukarıdaki linkte mevcut. Cevaplarını bekliyorum. @Murat5038 @claus

Antivirüs yazılımı varsa kaldır, yoksa windows güvenlik güncelleştirmelerini yükleyin yada sağlam bir antivirüs yükleyin, steam güncelleyin ve yüklü oyunları güncelleyin. Lazım olmayan veya hatalı kurulan oyunlar varsa tekrar kurun.

Realtek, Nvidia, Usb wireless sürücünü güncelle,

USB Wireless sürücüm sizin linkini attığınız MediaTek. Nasıl, nereden güncelleyeceğime dair bir bilgim yok. Steam her açılışta güncelleme olup olmadığını kontrol ediyor, varsa yüklüyor zaten. Oyunlarım da güncel. Gereksiz dediğim bir FİFA vardı, onu kaldırıyorum şimdi. BitDefender vardı. Kaldırdım. Windows güncellemeleri de tamam. NVİDİA güncel, kontrol ettim şimdi. Realtek sürücüsünün linkini atarsanız çok iyi olur. O site çok karışık geliyor bana. Aklımı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef.

Son düzenleme:
Tamamdır. Hepsini yapıp döneceğim size.

Hepsi sorunsuz tamam. Sadece NVİDİA driver'ının kurulumunda nedense Physx kurulumu başarısız oldu. Elle kurmam onu da kendi sitesinden bir sorun teşkil eder mi ?

İndirip deneyeyim dedim. Zaten yüklü diye uyardı. Bir problem kalmadı herhalde. Başka yapmamı istediğiniz bir şey var mı ?

Sadece NVİDİA driver'ının kurulumunda nedense Physx kurulumu başarısız oldu. Elle kurmam onu da kendi sitesinden bir sorun teşkil eder mi ?

İndirip deneyeyim dedim. Zaten yüklü diye uyardı.
Hepsini kaldırmadığın için sorun tekrar eder. Tüm her şeyi kaldır Nvidia olanları. Sonra tekrar yükle. DDU ile de kaldırmayı unutma.

DDU ile kaldırıldı ve kuruldu driver temiz bir şekilde. Sorun olursa bildireceğim size tekrardan.

yadi.sk: Yandex.Disk Arka arkaya aynı hatayı aldım. Ne tesadüftür ki aynı şarkıyı dinlerken aldım bu iki aynı adı olan hatayı.

Wireless yazılım ve sürücüsünü, Realtek sürücü ve yazılımlarını kaldırıp verdiğim realtek ve wireless sürücüsünü yükleyin.
İmzamdaki sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın. Memtest ve HDTUNE testlerini yapıp sonuçları paylaşın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı