Murat Özün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Darqx

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2020
Mesajlar
3.896
Makaleler
3
Çözümler
9
Evet sevgili forum ahali, bu Almancı abimiz hakkında ne düşünüyorsunuz, gerçekten merak ediyorum düşüncelerinizi. Ben kendisini ilk şu otoban videosuyla tanıdım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aslında başlarda gayet iyiydi adam, haklı eleştiriler yapıyordu. Fakat şu son 1-2 yıldır büyüdükçe artık bu hükümete olan nefreti artık Türkiye'ye olan nefretine dönüştü sanki. Hani tamam haklı adam çoğu yerde, fakat bir o kadar da haksız olduğu konu var. Mesela bir canlı yayınında bira içiyor, biranın üzerinde çıplak kız demeyelim de biraz açık bir kız fotoğrafı var, diyor ki; "bu bira Türkiye'de olsa ne olurdu, işte yaaa" falan falan gibi zırvalıklar. Ülkeyi bir insan gibi görmeye başlamış adeta. Din ile ilgili konuşmalarından hiç bahsetmek istemiyorum. Söz sizde.
 
Kendisini tanımıyorum ama yurtdışında yaşayıp Türkiye'yi eleştiren, üstüne üstlük video çekip YouTube'a atan çoğu kişiyi sevmiyorum. Tabii bazı istisnalar var.
Edit:
Kanalına göz attım biraz, din ve Türkiye ile ilgili olan videolar dışında güzele benziyor. Sohbeti iyi ise balkon ve araba sohbetleri izlenir :D . Tabii onlarda da araya din, siyaset falan sıkıştırmıyorsa.
 
Bir de şunu da ekleyeyim; asgari ücretin çok azıcık üstünde maaş alıp, balkonunda sürekli yayın açıp rakı balık yiyip, "işte bak görüyor musun ben bunları yiyorum, Türkiye'de bunları yiyemezsin kaç paradır şimdi bunlar" diye sallar kendisi.
Eğer öyleyse yukarıdaki mesajımı görmezden gelebilirsiniz :D .
 

Yeni konular

Geri
Yukarı